SanGym Fitness Club

5.0
7 voturi / 11 pareri
Adresa:
Str. Theodor Burada nr.39 Constanta
Telefon:
0241 63.90.48
Web:
http://www.sangymclub.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "SanGym Fitness Club"

L-V: 10-22
S: 10-18
D: 10-16 Modifica programul

Descriere "SanGym Fitness Club"

Infiintata in 2004, SanGym Fitness Club a fost una din primele sali de fitness din Constanta, la standarde europene, ce a jucat un rol important in modernizarea industriei de gen, la nivel local. In prezent SanGym Fitness Club ofera pachete complete de servicii, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, intr-o sala de fitness dotata cu aparatura de ultima generatie, extinsa pe o suprafata de 600 de metri patrati.
Categorie: Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "SanGym Fitness Club" (11)

vicky_782001 pe 07.03.2010 (20:40)

am o parere foarte buna despre aceasta sala de fitness,imi place foarte mult programul bine stabilit la orele de aerobic,este foarte curat,pot lucra cu aparate de ultima generatie,gasesti oameni bine pregatiti in domeniu la care poti cere oricand un sfat in lagatura cu o dieta,cu un program de exerciti special pentru tine,este accesibil dupa parerea mea,si mai ales iti poti creea apropriu abonament in functie de timpul tau si de dorintele tale.

modificat de vicky_782001 pe 07.03.2010 (20:41)

iubita_loquita pe 07.03.2010 (20:42)

am o parere foarte buna despre aceasta sala de fitness,imi place foarte mult programul bine stabilit la orele de aerobic,este foarte curat,pot lucra cu aparate de ultima generatie,gasesti oameni bine pregatiti in domeniu la care poti cere oricand un sfat in lagatura cu o dieta,cu un program de exerciti special pentru tine,este accesibil dupa parerea mea,si mai ales iti poti creea apropriu abonament in functie de timpul tau si de dorintele tale.

stephyy pe 09.03.2010 (23:27)

Sangym e una din cele mai bune sali din constanta la care am fost!e spatioasa...aerisita...cu un program bine stabilit...iar antrenorii sunt la inaltime!sunt cu adevarat multumita si recomand sala tuturor!

usurelucarmen pe 10.03.2010 (16:42)

Am ajuns la SanGym Fitness Club Constanta la recomandarea unei colege de servici dupa ce m-am intors din concediu pentru cresterea copilului. Am apreciat efortul antrenorilor si ii felicit pentru tot ceea ce au facut pentru mine.

crix pe 11.03.2010 (11:49)

Un loc unde m-am relaxat, am facut sport, sauna, masaj sub indrumare specializata, programele sunt variate, de la exercitii pentru spate, picioare, la programe gen TaeBo,Pilates, Zumba. Mi-am revigorat organismul, spiritul dupa nastere, ceea ce ajuta foarte mult in valtoarea grijilor cotidiene. Recomand mersul la sala, iar pe mamicile din Costanta le invit sa-si recapete forta!!

bodybuildingnerd pe 13.04.2010 (00:01)

Si eu am fost si mai am inca abonament o luna. Am o parere buna nu foarte buna deoare ce pretu e mult prea mare pentru ce are acolo, sunt sali in constanta mai bune si mai ieftine!!

eu pe 01.06.2010 (13:38)

Am fost prin toate salile din Constanta .In primul rind suprafata utila a salii este de aproximativ jumatate din cit spuneti Fata de cea mai buna sala din Constanta vestiarele sint mici grupurile sanitare mici ,aparatura cardio putina si de calitate medie , program zilnic cu 4 ore mai scurt , probleme mari cu parcarea .Sala e f curata iar peronal f bun si primitor.DAU NOTA 8, am scazut 2 puncte , ptr parcare , suprafata , aparatura cardio si programul de functionare .

Ramonne pe 07.06.2010 (17:58)

Si eu am fost la SangymClub si continui sa ma duc, pentru ca imi place oferta lor. Sunt un mare fan Kangoo Jumps si Zumba Dance, iar la ei pot sa fac ceea ce imi place. Partea cea mai amuzanta vine abia acum. Eu i-am gasit pe Facebook, unde mi-a placut prezentarea. Ca nota, cred ca dau un 9, ca nimeni nu e perfect. Recomand Sangym celor care vor sa scape rapid si sanatos de kilogramele in plus.

lory pe 16.12.2011 (16:36)

Sala este ok si programul imi convenea,dar am decis sa nu mai ma duc pentru faptul ca cineva mi-a luat telefonul,lucru care ma suparat foarte tare, dar asta este. Ar trebui sa ne tinem telefoanele agatate de gat cand alergam sau ce!!! Mi se pare anormal ca o sala de fitness care se respecta pe sine insusi si mai ales pe clientii sai,sa NU AIBA CAMERE DE LUAT VEDERI. RUSINE PATRONULUI.SI ATUNCI, SA NU VA MAI PLANGETI CA TOATA LUMEA MERGE LA TOTAL FITNESS GYM (delfinariu).unde bineinteles sunt si camere de luat vederi.

Carmen pe 29.09.2012 (06:08)

Cine imi poate spune ce fel de tip de abonament imi pot lua ptr a ma putea incadra in programul de dupa ora 17:00 la SANGYM. ..Am intrat pe site si erau mai multe tipuri de abonament..Va multumesc!

alexandru ion pe 27.05.2013 (00:05)

cel mai bun pret

este un spatiu mic si neaerisit sunt dotati cu clima dar o folosesc cate putin probabil pentru profitul patronului curatenia se face la matura iar praful este ridicat in aer numai k sa nu se vada pe jos o parte il filtram prin plamani , k si asa suntem prea sanatosi iar muzica este data foarte tare de parca este club de noapte in rest toate bune.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "SanGym Fitness Club"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat