Tiriac Leasing

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Soseaua Mangaliei nr. 211 Constanta
Telefon:
0741 33.39.82
Web:
http://www.tiriacleasing.ro
Email:
constanta@tiriacleasing.ro
Modifica date de contact

Descriere "Tiriac Leasing"

Apartinand grupului Tiriac Holdings, Tiriac Leasing este unul dintre liderii pietei de leasing din Romania. In principal Tiriac Leasing ofera finantare in sistem leasing financiar intern si leasing operational pentru intreaga gama de autovehicule (de la autourisme pana la marile flote comerciale), apartinand oricarei marci sau mix de marci, precum si o gama larga de echipamente.

Colaborarea cu Tiriac Leasing inseamna colaborarea cu o echipa profesionista, dinamica si proactiva, capabila sa ofere solutia optima de finantare functie de preferintele specifice fiecarui client.

Portofoliul de clienti al Tiriac Leasing este reprezentat de persoane fizice, persoane fizice autorizate, companii private precum IMM-urile sau companiile multinationale, precum si din companii din sectorul public.
Categorie: Leasing
Modifica descrierea

Pareri despre "Tiriac Leasing" (1)

Robert pe 14.04.2012 (23:13)

Sunt din Constanta si am avut doua leasinguri pe societate, la Tiriac Leasing si la BCR Leasing.Sincer,nu exista termen de comparatie.In timp ce BCR mi-a lasat un gust amar,la serviciile Tiriac Leasing voi mai apela,cu proxima ocazie.Tipul care mi-a facut leasingul si m-a consiliat ulterior Tavi este de nota 10.M-a ajutat de cate ori am avut nevoie,stie sa vorbeasca,sa se comporte.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Tiriac Leasing"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat