Takko Fashion

4.7
6 voturi / 5 pareri

Descriere "Takko Fashion"

Takko Fashion este in prezent unul dintre cei mai de succes retaileri pe piata europeana. Brandul Takko Fashion este recunoscut pentru tinute in tendinte, create de designer-ii proprii, in ateliere de creatie din Germania. Takko Fashion inseamna articole la preturi atractive, care se adreseaza prin diversitate si culoare intregii familii.
Compania opereaza in peste 1200 de magazine in Europa.
Takko Fashion a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu primul magazin deschis in Arad. In momentul de fata, Takko Romania numara 21 magazine: Arad, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Bacau, Galati, Timişoara, Deva, Suceava, Braila, Bucuresti, Pitesti, Iasi, Focsani, Oradea, Constanta si Buzau. Pana in luna mai 2009 urmeaza in jur de 5 noi deschideri, urmand ca pana la finele lui 2009, reteaua sa se extinda cu alte 10-15 magazine.
Valoarea investitiei pentru amenajarea magazinelor se ridica la 300.000 euro pe fiecare locatie in parte, pentru o suprafata medie de circa 500 mp.
Modifica descrierea

Pareri despre "Takko Fashion" (5)

nadinatoia pe 16.02.2010 (15:41)

Ambianta placuta, personal amabil si calificat, produse de calitate la preturi rezonabile!
Unul din cele mai bune magazine din Focsani!

Margelutza pe 19.03.2010 (11:39)

Si eu fac cumparaturi de la Takko Fashion din Focsani. Hainele sunt tineresti, colorate, frumoase. Personalul este foarte amabil si ambianta placuta. Preturile sunt pentru toate buzunarele.

cretsolyna pe 21.03.2010 (23:58)

De cate ori vreau sa ma innoiesc merg la Takko deoarece este un magazin de exceptie,in care pot gasi oricand ceva care sa-mi placa.Are intr-adevar o ambianta placuta,iar personalul este foarte amabil.De fiecare data merg cu placere acolo!

Diana pe 18.06.2010 (12:41)

Magazinul Takko din incinta Centrului Comercial Carrefour din Focsani este unul dintre cele mai bune magazine.De fiecare daca cand ma duc angajatele ma trateaza foarte bine "cu ce sa va servim :)".De asemenea preturile sunt acceptabile si plec din magazin cu sacose pline de cumparaturi( de la tricouri pana la lengerie intima :) )

uglea pe 15.09.2010 (11:40)

Magazinul Takko este mai mult decat un brand...iar in spatele acestui nume sta o echipa ce iubeste frumosul si adora tot ce inseamna fashion!

Nu cred ca este ceva care sa nu imi placa la acest magazin. De la ambianta pana la personal totul este ok.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Takko Fashion"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat