Romar Medical Brigadierilor

2.6
4 voturi / 22 pareri
Adresa:
Str.Brigadierilor nr. 2-4 Galati
Telefon:
0236 31.22.63, 0236 31.22.91
Fax:
0236 31.22.91
Web:
http://www.romar.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Romar Medical Brigadierilor"

07:30 - 19:30 Modifica programul

Descriere "Romar Medical Brigadierilor"

Sediul Romar Medical Galati Brigadierilor dispune de un personal medical bine pregatit si de o gama de servicii variata si accesibila precum :

* Asistenta Primara si de specialitate ,obstetrica-ginecologie , medicina interna, medicina generala, cardiologie, pediatrie, diabet si boli de nutritie , neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, dermatologie, reumatologie , gastroenterologie, chirurgie , urologie, ortopedie-traumatologie, homeopatie
* Colposcopie
* Analize de laborator
* Citologie : ex citologic mediu lichid , ex citologic conventional, test AND-HPV risc inalt, genotipare 37 tipuri HPV , ex histopatologic
* Ecografie (generala, sarcina , prostata , genitala , endovaginala, mamara , vasculara , de parti moi , musculo-scheletara , etc , doppler de fiecare tip , doppler vascular )
* Medicina Muncii
* Spirometrie
* EKG
* Audiometrie
* Laborator Psihologic
Modifica descrierea

Pareri despre "Romar Medical Brigadierilor" (22)

vio_dreams pe 24.05.2010 (23:07)

Am fost la Centrul medical romar foarte des,cred ca de vreo 12 ani il frecventez.Mai intai,fiindca imi doream foarte mult un copil am facut un tratament pentru sterilitate acolo,la dr Ciobotaru Jan,apoi cand am ramas insarcinata el mi-a urmarit sarcina si cu el am si nascut.
Conditiile de la romar mi s-au parut excelente,la standarde occidentale,aparatura profesionista,si medici de elita.O impresie foarte buna mi-au facut si asistentele,vesnic cu zambetul pe buze,intotdeauna gata sa-ti ofere o mana de ajutor,cea ce mai rar intalnesti in ziua de azi.Inca de cand intri, la receptie ,esti intampinat prietenos si pana la plecare.
Singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca este foarte aglomerat si niciodata nu se respecta ora la care esti programat,mi s-a intamplat chiar sa fiu programata la 16 si sa intru abia la 17 in cabinet.
In rest numai cuvinte de lauda,atat la adresa medicului cat si la adresa serviciilor in general.

modificat de vio_dreams pe 01.06.2010 (01:34)

maria coman pe 22.08.2010 (12:07)

nimic

nu se respcta programarea,la receptie esti repezita

carmen pe 21.10.2010 (23:44)

fetele de la receptie sunt destul de nepoliticoase si nu se respecta programarile

provista pe 30.10.2010 (23:17)

nimik

d-rele de la receptie mai au multe de invatat in privinta respectarii pacientilor

Ana Vasiliu pe 01.11.2010 (14:59)

Aici am gasit un medic profesionist care mi-a dat foarte multe sfaturi bune si care si-a aratat interes fata de imbunatatirea vederii mele. Am urmat unele sfaturi si au dat roade.

Probabil este destul de aglomerat asa incat chiar daca am obtinut programare am fost nevoita sa mai astept ceva timp in plus

Simona pe 09.08.2012 (16:16)

Buna Ziua,

As vrea sa va rog pentru numene dlui doctor la care va referiti, as vrea sa fac si eu o programare la o clinica asta ptr control oftalmologic. Mersi frumos,
Simona

Comenteaza
Mariana Bordei pe 01.11.2010 (15:04)

Mi-a placut faptul ca la Romar pe langa faptul ca a trebuit sa fac o consultatie la oftalmologie am facut totodata si un control ginecologic, fiind in aceeasi incinta si la ambele sectii fiind medici renumiti am profitat de aceasta ocazie.

timpul consultarii mi s-a parut destul de scurt probabil din cauza aglomeratiei

NiceEly pe 25.01.2011 (11:48)

Buna ,
in acest centru medical sincer sa scriu ceva de bine nu prea gasesc...doar ca este bine amplasat si cu aparatura noua, curatenie la suprafata si totul nou in jur...
Sunt de acord cu celelalte critici de mai jos.

Dar oare in acest centru sunt si specialisti care stiu intradevar sa foloseasca aparatura in mod util si corect pe pacienti?
Ma indoiesc pentru ca atunci cand am facut o ecografie o doamna doctor ginecolog si "specialista in competenta ecografii" si-a demonstrat vastele cunostinte pe mine ...eu avand doar ovarul drept in urma unei interventii chirurgicale, aceasta Dna. doctor mi-a descoperit "ovarul stang" la ecografie...era atat de incurcata cand i-am amintit ca nu exista acel ovar..., va doresc sa nu aveti parte de asa specialisti atunci cand sunteti bolnave!
Imi venea sa plec fara sa-i platesc si au preturi destul de mari pentru calitatea si siguranta serviciilor oferite.
De curand am luat decizia ca atunci cand am nevoie de unele analize medicale sa-mi aleg singura laboratorul fara sa ma indrume anumiti medici spre diferite centre "agreate" de ei.

laurentin21 pe 02.02.2011 (22:31)

M-am obisnuit sa merg la Romar pentru controlul anual, aici gasesc in permanenta medici disponibili.

vasile pe 15.05.2011 (22:02)

nimic nu e bun aici

asistentele care se cred superioare,cred ca si conducerea e la fel

ioana pe 02.06.2011 (14:07)

-e un loc care arata ca un spatiu destinat consultatiilor medicale.
-m-am simtit bagata in seama, si mi se pare super ok.

-e cam aglomerat, dar asta e

Dragos pe 09.09.2011 (09:19)

Eu sunt din Braila si am facut o programare pentru mama mea, mi-a spus sa vin la o anumita data si ora, cu o zi inainte sa se implineasca data m-a sunat o fata de la receptie si mi-a zis ca dl doctor are o problema si trebuie sa plece, am inteles si m-a reprogramat peste o saptamana, in ziua respectiva cand eram programat m-a sunat iar si mi-a zis acelas text ca data trecuna. Niste neseriosi, un nenorocit de doctor. Apropo la urologie am vrut sa ma duc. In concluzie nu mai apelez la serviciile lor de rahat.

Galateanu pe 11.10.2011 (09:45)

Stiati ca unul din asistentii care recolteaza sange pacientilor este cu HIV pozitiv, inregistrat la Directia de Sanatate Publica din Galati, de unde si primeste ajutor medical si financiar de la stat?
Mai mult decat atat se bucura atunci cand se descopera un nou caz de infectare cu virusul HIV.
Aceasta situatie nu este de ieri de azi ci de ani buni de zile, conducerea Romarului nefacand nimic pentru a evita expunerea pacientilor la un mare risc sustinand in nenumarate randuri ca acest "secret" nu trebuie sa paraseasca incinta laboratorului.
Oare se merita sa va expuneti ducandu-va la acest Laborator de analize mai ales ca in oras sunt multe centre de analize cu preturi considerabil mai mici?

Galateanu pe 11.10.2011 (09:56)

Nu va lasati pacaliti de reclamele frumoase si "amabilitatea" personalului, totul este de fatada. Aici, nu de putine ori analizele se mai incurca, ori sunt lucrate cu intarziere denaturandu-se astfel veridicitatea rezultatelor. Pe de o parte ar trebui intelesi si angajatii care sunt platiti cu intrzieri de 3-4 luni de zile, astfel neexistand motivatia pentru actul medical.
Sunt fost angajat Romar care a "trebuit" sa plece din firma dupa o perioada de 3 ani de zile, intrucat nu mi-am primit drepturile salariale.
Daca nu ma credeti verificati la Directia de Sanatate Publica daca au inregistrat un asistent de la Romar cu virusul HIV.
PS: Aveti grija cine va recolteaza sangele sa nu se faca vreo greaseala pentru a va infecta cu acest virus ingrozitor.

Simona pe 09.08.2012 (16:25)

Buna ziua,
Incerc si eu sa gasesc un centru de analize sange in Gl ptr mama mea, care fiind asigurata CAS sigur o sa aiba trimitere de la medicul de familie, la acesta cinica Romar, de care nu stiu nimic, abia acum citesc comentariile astea si mi se pare tragic.
Dat fiind ca banuiesc inca lucrati in domeniul medical, in Gl, va pot ruga sa recomandati un alt centru medical ptr analize, sange, si eventual ginecologie? Mersi frumos,
Toate cele bune!

Comenteaza
Aoa pe 11.01.2012 (21:23)

E superior spitalului insa inferior unui serviciu pro care se vrea.

La dr Bratu nu se respecta programarile. Mi s-a intamplat sa stau 2 ore la usa peste ora programata. Alta data dupa 1 ora ne-a trimis acasa caci d-na dr avea treaba in spital.
La dr Mataca a fost mai frumos. In timp ce imi facea ecografie endovaginala vorbea cu copilul dansei la telefon explicandu-i ceva despre cadoul bunicii de craciun. Mi s-a parut penibil eu dezbracata cu chestia aia in mine si ea purtand discutii intime interminabile.
Asistentele de la receptie absolut dezinteresate si neprietenoase.
Absolut toata lumea te incarca la preturi. Daca te duci si platesti consultatia asteapta-te sa platesti absolut orice prostie: mi s-au facut 6 poze cu ecografia vaginala negre toate cu un punct in ele a 5 lei bucata... stupid!

Bourceanu Adrian pe 30.06.2012 (21:24)

Atitudinea și modul în care își consultă pacienții dl. doctor Albu

Comportamentul d-relor de la recepție, caracterizat prin lipsa bunului-simț.
Dacă ai trimitere de la medicul de familie îți găsesc motive sau te amână încât renunți la gratuitate, deși ești plătitor de cas, astfel că tot cu plata % la % rezolvi.

mihaela pe 01.02.2013 (20:50)

stiati ca personalul medical de la romar este exploatat si le plateste niste salarii de mizerie si pe langa toate astea nici nu il dau la timp

podaruirina pe 15.02.2013 (13:48)

Am fost la o consultatie la ORL si vreau sa spun ca pe 2 min de "consultatie" mi-a luat 85 lei si m-a tratat o dr. comunista,batrana care se tipa la mine de ziceai ca am eu tupeu sa-i pasesc pragul si asta nu-i tot nici nu stia sa-mi puna un diagnostic(a imbatranit degeaba),te astepti ca o data cu varsta sa capeti experienta dar de unde la noi in Galati mori cu zile(cu medicii nostri).Imi pare rau ca am trecut pe la atatia medici si nici unul nu stie ce am,imi pare rau ca m-am nascut in acest oras.Ca sa stiti sa va feriti de aceasta doctorita numele ei este Ionescu(mareeee dr.)

Only pe 05.06.2013 (09:47)

In primul rand medicul respectiv e mai ok decat multi altii de aceeasi specialitate, iar in al doilea rand, pretul este al clinicii, nu al medicului. Acolo nici medicii nu-si primesc vreun comision, asa ca... Mai "rumegati" inca o data cele spuse!

Comenteaza
anca pe 07.06.2013 (17:12)

Buna ziua ,vreau sa subliniez faptul ca acest centru medical nu are Director ,eu am lucat aici ca asistent medical, primeam banii cund isi aduceau aminte ,un salar nu l-am luat
si nici contract pe termen nedeterminat nu au vrut sa imi faca Am stat 2 ani pe perioada determinata

ANONIM pe 31.10.2013 (10:54)

Am fost cu matusa mea in varsta de 82 ani la d-na dr.Dragusin si s-a purtat sub orice critica cu jigniri si afirmatii de genul ca este prea batrana ce sa faca dansa.Daca un medic se poarta asa ce sa mai zici de un om de rand,sau poate ca cei sarmani mai au demnitate si decenta.Rusine aceasta femeie nu poate fi numita om.O zi buna

fane george pe 12.02.2014 (18:21)

Am fost la dr Filip urolog, ma frecat jumate de an pe la Romar cu o infectie urinara, am facut analize de milioane, si degeaba, el habar nu are medicina, am descoperit ulterioa ca aveam candida in ungaria la un simplu consult.
Rusine dr FILIP ca m-ai facut de bani , traiasca Afacerea Romar !!

Angajata Romar pe 16.10.2014 (19:47)

nimic!

Daca pacientii chiar tin la sanatatea lor ar trebui sa fuga impuscati de aceste clinici Romar din toata tara,unde nu exista veridicitatea rezultatelor de laborator,personal necalificat,aparatura defecta,eprubete si materiale sanitare expirate!!

Mingireanu Maria pe 19.02.2015 (15:59)

De patru ani de cand o duc pe mama mea la doamna dr.Dragusi,sunt multumita de profesionalismul dansei cat si de generozitatea asistentelor!!Mama mea e multumita de tratament si se vede de cum se simte.Cu aceasta ocazie,va multumim!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Romar Medical Brigadierilor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat