Scoala de Soferi Auto Nastase

0.0
0 voturi / 10 pareri
Adresa:
Str. Clopotari nr.26B (in spatele Petrom Belvedere - Nicolina) Iasi
Telefon:
0746 92.31.66
Web:
http://www.autonastase.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi Auto Nastase"

Scoala de soferi Auto Nastase - Iasi a fost infiintata in anul 2008 avand ca principal obiectiv siguranta rutiera. Disciplina in trafic trebuie invatata inca de pe bancile scolii, de aceea profesorii si instructorii scolii de soferi Auto Nastase pun foarte mare accent pe conduita preventiva si pregatirea temeinca teoretica si practica a cursantilor.

In cadrul scolii noastre, pe parcursul perioadei de pregatire, cursantii vor dobandi pe langa aptitudinile necesare unui sofer de a conduce un autovehicul in orice situatie de trafic, un dezvoltat simt de anticipare si prevenire a situatiilor periculoase cauzate de soferii neatenti.

Ca si cursant al scolii noastre beneficiati de pregatire si testare teoretica intr-o sala dotata cu sisteme de ultima generatie cu software identic cu cel de la examenul cu politia.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi Auto Nastase" (10)

ionion76 pe 20.06.2010 (16:39)

Este o scoala foarte buna si corecta!!!!

zup pe 28.07.2010 (17:20)

Ce e bine la aceasta scoala, si ma refer mai mult la istructorul de pe mercedes, dl Cristi A. e calmul lui, modul de a explica manevrele dar si disponibilitatea pentru orele dar si zilele de programare. E unul din instructorii cu care poti lua permisul din prima. Profesorul de legislatie e de nota 10.

sedinta doar o ora jumatate? curios!

mariaiasi pe 04.12.2010 (20:25)

intradevar fostul examinator simionescu,acum profesor de legislatie e f bun!lam luat sala din prima iar la traseu a fost usor! orele de conducere au fost super ok

gherasim razvan pe 06.05.2011 (12:23)

e cu adevarat o scoala foarte buna .o recomand tuturor oamenilor ce vor sa devina soferi

ionut pe 25.03.2012 (21:10)

mai nimic

sala de curs dotata, in schimb profesorul de legislatie foarte sensibil la farmecele domnisoarelor, acorda punctaj de trecere la chestionare.
rezultat.....................,urmatorul pas, orele de pregatire practica!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teoretic sunt 15 sedinte de conducere plus exminarea ,PLATITE.....,practic sunt 14 sedinte de conducere plus examinarea.
In momentul in care ai luat examenul la sala esti fortat, chiar daca esti pregatit din punct de vedere practic ca pana la data la care ai fost programat la proba practica, sa platesti minim 2 sedinte de conducere, altfel nu te poti prezenta la examinarea practica cu masina pe care ai facut orele de conducere.
DECI IN CONCLUZIE, CAT DE PERFORMANTA ESTE SCOALA AUTONASTASE FATA DE ALTE SCOLI DE SOFERI DIN IASI INCADRATE IN CATEGORIA SCOLI SLABE, CU INSTRUCTORI SLABI ..............

anonim pe 07.11.2013 (19:56)

spui asta pt ca nu ai fost bun te astepti sa ti se deie totul asa la mana uite cati spun ca e foarte buna si tu vai de tine

Comenteaza
edistanciu pe 26.06.2012 (20:08)

O scoala foarte buna si le multumesc pe aceasta cale!!!

lucicagurescu pe 16.08.2012 (18:50)

la prima vedere d-l Simionescu pare foarte dur si plin de sine;dar face foarte bine cea ce are de facut. Este un bun profesor si credeti-ma;exolica intr-un mod extraordinar

nu contactati instructorii colaboratori,informati-va inainte;eu dupa 3 sedinte am renuntat,cred ca asta nu=i in toate mintile,

mihai pe 29.10.2012 (20:18)

am rezolvat-o cu ambreajul!!!!!!fac scoala pe cutie automataaaaaa!!!!!!!

anonim pe 14.09.2013 (11:14)

cea mai proasta scoala de soferi, iti face semne in dosar pe cazier si pe copia de buletin pentru a vedea examinatorul si pentru a te pica !!

anonimu de tine pe 07.11.2013 (19:57)

Bai incapabilule,,anonim,, semnele alea sunt facute de cei care ti-au verificat dosarul,adica mai pe intelesul tau de cei de la Politie.Dar banuiesc ca esti unul din cei care pica la examen si da vina pe altii de incopetenta ta de sofer!!!

Comenteaza
RADU pe 29.09.2013 (09:17)

Bai incapabilule,,anonim,, semnele alea sunt facute de cei care ti-au verificat dosarul,adica mai pe intelesul tau de cei de la Politie.Dar banuiesc ca esti unul din cei care pica la examen si da vina pe altii de incopetenta ta de sofer!!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi Auto Nastase"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat