Orsay - Lotus Center in Lotus Center

4.7
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Nufarului nr. 30 Oradea
Telefon:
0259 43.23.33
Web:
http://world.orsay.com/
Modifica date de contact

Program "Orsay - Lotus Center"

L-D : 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Orsay - Lotus Center"

ORSAY – THE FEMININE STYLE ofera femeilor interesate de moda outfit-uri feminine la preturi rezonabile. Actuala colectie diversificata si individuala va sta la dispozitie. Femei din 17 tari europene împart împreuna cu ORSAY bucuria de a fi intotdeauna în pas cu moda. Colectiile ORSAY ofera pentru orice ocazie un outfit potrivit. Colectia City ofera outfit-uri de bun gust, atât pentru locul de munca, cât si pentru plimbari în oras.

Casual impresioneaza printr-un Look trendy, lejer si feminin pentru timpul liber, iar colectia Party, rafinata, garanteaza o prezenta deosebita seara.

Prin deschiderea noului magazin din Bucuresti, Orsay îsi extinde reteaua pâna la 7 shop–uri în România. Extinderea retelei nu se opreste aici, alte noi shop-uri fiind deja planificate.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Orsay - Lotus Center" (2)

benea.mihaela pe 22.03.2010 (16:55)

pentru mine e cel mai bun magazin pentru femei...gasesti orice...la orice preturi...de la haine casual la haine elegante...e perfect....

yoyonutza pe 09.01.2011 (20:23)

din punctul meu de vedere este un magazin cu articole foarte diversificate care iti ofera o gama larga de produse.. de la tinute casul pana la cele elegante si rafinate. preturile sunt destul de accesibile iar calitatea produselor este in raport cu pretul. va recomand acest magazin.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Orsay - Lotus Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat