Policlinica Pelican - Nottara

0.0
0 voturi / 6 pareri
Adresa:
Str. C. Nottara Bl. C8-C10 Oradea
Telefon:
0259 41.23.11
Fax:
0259 43.23.74
Modifica date de contact

Descriere "Policlinica Pelican - Nottara"

Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 170.000 de pacienti anual. Policlinicile Pelican, localizate atat in Oradea, cat si in Alesd, asigura pacientii pentru serviciile paraclinice de imagistica si laborator, si de asemenea pentru spitalul Pelican.

Actionarii grupului sunt medici si farmacisti renumiti din Oradea, cu experienta in domeniul asistentei medicale, dar si a managementului sanitar.
• Dna farm. Felicia SOTOC este farmacist al spitalului Pelican, Via Sana si Vitamina
• Dl. dr. Marius Adrian MAGHIAR este profesor universitar in cadrul catedrei de chirurgie generala, UMF Oradea
• Dl. dr. Teodor Traian MAGHIAR este profesor universitar in cadrul catedrei de urologie, UMF Oradea
• Dl. dr. Ovidiu Gogu CACUCI este sef de lucrari in cadrul catedrei de ortopedie, UMF Oradea

Grupul Pelican este in prezent cel mai mare investitor din domeniul privat al asistentei medicale, avand investiti peste 15 milioane de euro; planurile grupului prevad de asemenea extinderea si imbunanatirea serviciilor oferite pacientilor din toata Transilvania. Grupul Pelican este de asemenea si cel mai mare angajator privat de personal medical, in prezent in cadrul grupului lucrand aproximativ 400 de specialisti, atat din cadrul personalului cu studii superioare cat si al personalului mediu.Standardele ridicate de performanta, cat si experienta de aproape 10 ani in domeniu au contribuit decisiv la cresterea adresabilitatii si cotei de piata a grupului Pelican.

Incepand cu data de 10.10.2008, odata cu pornirea spitalului Pelican, aproximativ 4.000 pacienti au beneficiat de servicii de spitalizare continua, respectiv inca aproximativ 3.900 de spitalizare de zi; dintre acestia aproximativ 2.500 au suferit interventii chirurgicale. Durata medie de spitalizare, datorita folosirii tehnicilor minim invazive, a tratamentelor de inalta calitate, a medicatiei corespunzatoare este foarte redusa datorita recuperarii foarte rapide a pacientilor – aproximativ 2-3 zile pentru majoritatea pacientilor.


Policlinicile Pelican totalizeaza peste 1.500 mp distribuiti in peste 40 de cabinete medicale; medicii colaboratori sau angajati, in numar de peste 200, asigura consultatii medicale, tratamente si investigatii de luni pana vineri de la 8 la 20, sambata de la 8 la 12. Specialitatile medicale sunt urmatoarele: ortopedie, oftalmologie, urologie, ORL, ginecologie, chirurgie generala, pneumologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, endocrinologie, alergologie, neurologie, medicina muncii, diabetologie, medicina de familie, ecografie, neurochirurgie, medicina generala, psihiatrie, oncologie, medicina interna, stomatologie. Policlinicile Pelican au incheiate contracte de prestari servicii pentru toate tipurile de consultatii cu CJASSBH, CASA OPSNAJ si Cas MTCT.
Modifica descrierea

Pareri despre "Policlinica Pelican - Nottara" (6)

irina09amanda pe 25.10.2010 (11:13)

in cadrul policlinicii exista o farmacie si un magazin deoftalmologie,preturile sunt acceptabile si dr de oftalmologie sunt minunati

exista cateodata si un timp de asteptare cam mare

Kos Emilia pe 09.12.2010 (14:29)

Amabilitatea si competenta medicilor de pe ambulanta .

nu am nici o comentare de rau

Client Nemultumit profund pe 14.01.2011 (23:42)

limbajul directorului(patronului) un bosorog fara nici un gram de respect fata de clientii care ii baga bani in buzunar este unul de badaran fara scoala
trebuie platit inainte ca la ...., inainte de a discuta cu medicul
am avut de 2 ori aceeasi problema ...
pornesc de la prezumtia de hot si ca ai fugi fara sa platesti cand iesi de la medic
serviciul cu clientul e deplorabil

hulber tonia pe 04.09.2012 (15:22)

e cel mai buna poloclinica

trebuie sa astepti mult

Pistruiatul pe 01.11.2012 (19:41)

Nu se poate lua legatura pe NET pt.programari iar nr.-le de telefon sunt vechi, antice si de demult. O fi policlinica moderna asta ?????????

oradeanca pe 10.09.2015 (15:37)

lipsa de operativitate la receptie si o proasta organizare a sistemului
conditi care lasa de dorit
personal fara chef si necalificat
un serviciu privat mai putin calitativ decat la stat

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Policlinica Pelican - Nottara"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat