Clubul Sportiv Dance Art

0.0
0 voturi / 8 pareri
Adresa:
Strada Liviu Rebreanu Nr. 29a Targu Mures
Telefon:
0745 59.12.44, 0744 56.69.95
Web:
http://www.danceart.ro/
Email:
contact@danceart.ro
Modifica date de contact

Descriere "Clubul Sportiv Dance Art"

Asociatia Clubul Sportiv “Dance Art” Targu Mures sprijina, organizeaza si coordoneaza activitati de dans sportiv de masa si de performanta pentru toate categoriile de varsta. Clubul a fost infiintat in anul 1999 de catre sotii Somodi Marton Janos si Katalin, antrenori si arbitri de dans sportiv.

Dans pentru toti

Dans de societate (curs pentru incepatori)

Cuprinde dansurile cele mai cunoscute. Cursul va incepe cu invatarea pasilor de baza si pe parcurs veti invata pasi mai complicati si combinatii de figuri in urmatoarele dansuri: vals vienez, tango, foxtrot, samba, lambada, rumba, rock and roll, twist, polca si multe altele.

Initiere in dans sportiv

La acest curs pot participa cei care au trecut printr-un curs de incepatori. Aici se vor invata pasii si combinatiile de baza ale dansurilor Standard (vals lent, tango, vals vienez, quick-step, slow fox) si Latino-americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Intermediari

Cursul este deschis acelora care au insusit pasii si combinatiile de baza ale dansului sportiv si au trecut examenul de selectie. Cei care urmeazi acest curs vor avea posibilitatea si participe la concursuri organizate pentru incepatori – “Hobby”.

Performanta

Pentru a ajunge in grupa de “Performanti” trebuie sa ai rezultate bune la concursurile pentru incepatori, sa fii ambitios

Dans Modern: hip-hop, jazz, modern stiles

Dansul pentru ocazii speciale: Clubul ofera pregatire pentru nunti, receptii, spectacole, balul bobocilor si alte ocazii speciale.
Categorie: Cursuri de dans
Modifica descrierea

Pareri despre "Clubul Sportiv Dance Art" (8)

Tokes Reka pe 19.09.2010 (17:46)

Mi-a placut seriozitatea acestei club.Am o intrebare.M-ar interesa foarte mult programul si pretul abonamentului pe o luna.Multumesc frumos!

Alina pe 13.10.2010 (09:50)

Buna eu cu prietenul meu suntem interesati sa invatam sa dansam toate tipurile de dans asa pentru noi,As dori sa stiu un program.Va multumesc

tyby pe 19.12.2010 (13:56)

mi-ar pacea sa dansez orice tip dar din pacate eu nu prea stiu paasi pe are trebuie urmate,:D:D:DD: dar eu red ca daca vin acolo ma voi baza pe voi si mai ales pe profesorul de dans .....:D:D::D:::D
vreau cu adevarat sa inat dansul pentru stiu ca ma va auta in viata mea ( iubesc dansul hip hop reap si etc ........:D:D::DD:

Comenteaza
Izabella pe 26.11.2010 (18:08)

Buna!Ma numesc Izabella am 14 ani si as dori sa invat Dans Modern:Hip-hop sau breakdance.Da ca ma puteti ajuta pe email sa ma contactati

Alex pe 09.01.2011 (22:39)

Buna . Ma numesc Alex am 12 ani si as vrea sa invat breakdance va rog sa imi spuneti cat costa pe luna si am sa vad daca sunt interesat ?????

Tg. Mures. :-) . MULTUMESC

larisa pe 25.11.2011 (22:34)

as dori sa va intreb cat costa pe luna eu am 11 ani si asa dori sa vin cu prietena mea la niste cursuri de dans modern,hip hop;breakdance etc.Mar interesa cat costa pe luna va rog ajutatima de aproape un an caut cursuti si nu am gasit

Sonia pe 10.01.2012 (23:40)

Buna,asi dori sa stiu programul si pretul. Asi dori sa iau niste lectii de hip hop.Multumesc.

Razvan pe 05.02.2013 (12:59)

Buna ziua as dori sa practic BREAKDANCE ma numesc Razvan si am 12 ani care este pretul pentru o luna?

Renata pe 13.03.2013 (17:38)

Ma numesc Renata am17 ani, si m-as interesa cat ar costa pe luna si programul...Va rog ajutatima de foarte mult timp caut cursuri,si imi place foarte, foarte mult sa dansez...:) !!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clubul Sportiv Dance Art"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat