Jolidon - Magazin Silvania

4.7
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Piata Iuliu Maniu nr. 25 Zalau
Telefon:
0260 66.06.91
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon - Magazin Silvania"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.
Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon - Magazin Silvania" (3)

Lynda26 pe 13.01.2010 (09:33)

Magazinul Jolidon din Silvania este una din locatiile mele preferate.Aici gasesc intotdeauna o ambianta placuta,servire ireprosabila,lenjerie calitativa.Imi place sa fac cumparaturi aici,intotdeauna gasesc noutati si promotii tentante ,dar cu preturi rezonabile.Daca ar fi sa castig un voucher,as alege Jolidon,pentru ca am incredere in aceasta marca autohtona.

modificat de Lynda26 pe 13.01.2010 (09:36)

roxi19 pe 12.03.2010 (15:46)

Aleg intotdeauna magazinul Jolidon pentru a-mi achizitiona lenjerie.Ambianta placuta,modele deosebite, calitative. Acorda sfaturi si o atentie deosebita clientilor. Preturi rezonabile. Ador lenjeria intima de la Jolidon

misstik17 pe 01.09.2010 (16:06)

Desi nu-mi permit multe lucruri de calitate pentru ca inca sunt la liceu si nu am un castig mare pentru a avea tot ce imi doresc ,imi place sa aleg doar calitatea iar acest magazin ofera o varietate de modele superbe si zic eu cat de cat accesibile ,iar asta se vede pentru ca are multe cliente,printre care si eu

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon - Magazin Silvania"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat