Office Shoes

3.5
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Blv. Bucuresti nr. 2 Baia Mare
Telefon:
0262 21.20.28
Web:
http://www.officeshoes.ro/
Modifica date de contact

Program "Office Shoes"

Luni - Vineri: 09.00 - 21.00

Sambata: 09.00 - 18.00

Duminica: Inchis Modifica programul

Descriere "Office Shoes"

Office Shoes este considerat a fi unul dintre cele mai mari lanturi de magazine multibrand in sistem de retail din Sud-Estul Europei, in Romania fiind deschise 26 de magazine.

Ghidandu-ne in fiecare sezon dupa cererea pietei si din dorinta de a oferi consumatorilor ultimele tendinte in moda, dar si preturi corecte, am devenit distribuitori oficiali ai brandurilor de renume international : Skechers, Ecko Unltd., Zoo York, Caterpillar, Tommy Hilfiger, Hi-Tec, Bronx, Diesel, Heelys, Rocket Dog, K-Swiss, Lacoste, Kickers, Keds, Sugar, G-Star Raw, Rider, Grendha, Ipanema.

Fiecare brand ofera pantofi, ghete, cizme sau sneakeri, raspunzand astfel cerintelor complexe ale tuturor categoriilor de cumparatori, regasindu-se modele potrivite pentru orice tip de activitate.

Conceptul si imaginea fiecarui magazin sunt primitoare, fiecare brand este usor de identificat, iar modul de aranjare a pantofilor permite probarea acestora la discretie.
Modifica descrierea

Pareri despre "Office Shoes" (4)

prapastiuta pe 24.04.2010 (19:18)

sincer incaltamintele din acest loc nu sunt prea pe genul meu,dar cui ii plac adidasi si cele mai noi tendinte de incaltaminte sport sigur o sa le placa.ideea e k nu oricine isi permite sa cumpere din acest loc.

gatizsolt pe 25.04.2010 (21:04)

Imi place foarte mult acest magazin! Achizitionez articole de aici ori de cate ori am nevoie. Marca "Skechers" e preferata mea. Preturile sunt destul de maricele, dar merita pentru ca produsele sunt de calitate superioara.

crina-alexandra pe 25.04.2010 (21:08)

Imi plac produsele din acest magazin. De obicei achizitionez de aici sandalele de marca "Ipanema". Sunt foarte rezistente si preturile sunt avantajoase.

mihai_c pe 30.08.2010 (15:46)

Candva mi-am achizitionat pantofi office din acest magazin si am fost multumit de ei. Calitatea isi spune cuvantul.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Office Shoes"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat