Agapitos - Calderon

4.7
6 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Jean Loius Calderon nr. 1-5 Bucuresti
Telefon:
021 315.39.14
Modifica date de contact

Descriere "Agapitos - Calderon"

Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Agapitos - Calderon" (3)

pupisori pe 04.04.2010 (20:44)

Cofetaria Agapitos pot spune cu mana pe inima ca poate concura cu mai marile cofetarii cum ar fi "Casa Capsa". Au foarte multe chestii delicioase care nu se vand in orice cofetarie obisnuita. Odata ce cumperi ceva de la ei devii dependent de dulcele Agapitos.
Singurul motiv pentru care nu le-am dat vot maxim este pentru faptul ca preturile sunt un pic piperate....................

tmarcela2009 pe 06.04.2010 (15:28)

Cunosc si eu lantul de cofetarii " Agapitos " de cativa ani. Imi place faptul ca uneori sunt deschise si de sarbatori - ceea ce ma face sa cred, chiar si dupa numele cofetariei, ca patronul este strain, si nu pune pare pret pe sarbatorile noastre.
Nu condamn acest lucru, chiar ma bucur pentru ca uneori ma salveaza din situatii critice cum ar fi o vizita neasteptata a unor persoane care trebuiesc servite cum se cuvine, asa ca imediat imi trimit sotul la plimbare sa vada daca e deschis la " Agapitos " ............

gabriela_calota pe 07.04.2010 (15:21)

Ei se stie ca cele mai dragute vanzatoare ofera cele mai bune prajituri la Agapitos. O mare variatie de prajituri, torturi. Deja am luat figurinile de tort pentru nunta de aici. Merita.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agapitos - Calderon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat