Agentia de Turism Paralela 45 - Regina Elisabeta

3.4
3 voturi / 6 pareri
Adresa:
Bld. Regina Elisabeta, nr 29-31 Bucuresti
Telefon:
021 311.19.58, 0596 00.31.40, 5249 70.31.40
Fax:
3122 77.43.11
Web:
http://www.paralela45.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Paralela 45 - Regina Elisabeta"

Paralela 45 Turism este o companie de renume pe piata turistica romaneasca. Fondata in anul 1990, Paralela 45 a ajuns in decursul celor 19 ani de activitate in topul agentiilor de profil din tara noastra. Cu 24 de sedii in cele mai importante orase ale Romaniei, Paralela 45 reuseste sa fie aproape de turistii din toate regiunile tarii.

Experienta acumulata in toti acesti ani isi spune cuvantul in momentul crearii diverselor programe turistice. Selectia partenerilor nostri de afaceri este una foarte atenta, iar calitatea serviciilor turistice este criteriul principal pe baza caruia ii selectionam. Agentia noastra numara astazi 200 de agenti de turism experimentati si cu foarte bune cunostinte in domeniul turismului, gata oricand sa raspunda celor mai pretentioase si mai complexe solicitari venite din partea turistilor nostrii. Calitatea resurselor umane, competenta, charisma, amabilitatea si calitatea serviciilor prestate consideram ca sunt elementele cheie in satisfacerea clientilor nostri.

Cu siguranta veti gasi hotelul ideal pentru petrecerea vacantei, ajutati de consilierii nostri. Fie ca vorbim despre vacantele All Inclusive, pentru familii si copii sau de cele pentru honeymooners, de vacantele chic, de lux sau de cele low cost, orice turist va gasi la agentia noastra hotelul care se potriveste perfect cu cerintele sale.

In ceea ce priveste calitatea hotelurilor, selectam pentru clientii nostri doar hotelurile vizionate si – tot ca o noutate – folosim, alaturi de categoria oficiala a hotelului, si o categorie proprie, mai riguroasa, pentru a va oferi toate instrumentele unei alegeri potrivite. Una dintre preocuparile noastre majore este sa contractam zboruri cu cele mai bune companii aeriene existente in prezent, iar aceasta preocupare se regaseste atat la excursiile noastre in circuit – pentru care rezervam locuri exclusiv pe companii nationale – cat si la sejururile de tip charter.

Fiecare destinatie promovata de agentia noastra are un mini-site, care va ofera informatii complete legate de respectiva destinatie, hotelurile din acea zona aflate in oferta noastra, excursiile optionale care se pot face pornind din acea destinatie si alte informatii utile. In plus, fiecare program turistic pe care agentia noastra il creeaza contine si descrieri ale celor mai importante obiective si atractii ale zonelor unde se vor desfasura programele respective.

Paralela 45 – O lume intr-o singura agentie!
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Pareri despre "Agentia de Turism Paralela 45 - Regina Elisabeta" (6)

rodyka0312 pe 21.11.2010 (18:32)

Numai vorbe de lauda pot spune destre Agentia de Turism Paralela 45.Am apelat la ei pentru a achizitiona un pachet pentru luna de miere si au fost foarte binevoitori si rabdatori in acordarea de sprijin pentru luarea unei decizii avand in vedere toate conditiile pe care le-aveam...Intr-un final am ales o croaziera pe marea Mediterana,surpriza a venit din partea lor cand ne-am oferit (si au pastrat secret acest detaliu pana la inceputul croazierei) o camera mai buna in acelasi pret : fereastra in loc de hublou si o punte superioara.
Suntem incantati de raportul calitate/pret si vom ramane fideli acestei agentii.
Rodica

Cateodata abundenta in detalii si oferte

catai_22 pe 24.11.2010 (09:41)

Am fost cu aceasta agentie in Costa Brava si a fost totul perfect. Ghizii (3) au fost perfecti (inteligenti, glumeti).

In comparatie cu alte agentii au preturile un pic mai mari.

lulia_julie pe 24.11.2010 (16:05)

De recomandat.Am foarte mare incredere in agentii de turism si ce ne-au recomandat cei de la Paralela 45 au avut dreptate.Am petrecut 7 zile in Costa Brava Santa Susana-hotel Aquamarina ,cu demipensiune.Mancarea foarte buna,personalul foarte amabil si cazare foarte buna ,exact ce ne-au comunicat agentul nostru

Preturile putin mai ridicate insa seriozitatea si corectitudinea mi se par motive bune de rasplata

khitz pe 02.12.2010 (12:04)

mi-a placut amabilitatea personalului si calitatea serviciilor pe care le ofera.

preturile mai mari fata de alte agentii.

Biggy_test pe 07.12.2010 (08:49)

gasesti destinatii mai speciale

Se comunica foarte greu cu ei, dureaza si 2 zile pana raspund la un email, trebuie sa-i suni daca vrei sa afli ceva.

Au o practica foarte urata ca in contractul de prestare servicii sa faca referire la alt document pe care il pot schimba ei cum vor.

Se incadreaza in grupul agentiilor mediocre.

savu cornelia pe 19.01.2018 (21:04)

Cred ca am avut 7 plecari , dar nu pot sa vorbesc decat la superlative despre ei

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Paralela 45 - Regina Elisabeta"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat