Mobila Bontas in Centrul Comercial Orhideea

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Splaiul Independenţei nr. 210-210B,sector 6, Bucureşti Bucuresti
Telefon:
0728 87.26.58
Web:
http://www.mobilabontas.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Mobila Bontas"

L-V: 10:00 - 18:00, S: 09:00 - 17:00 Modifica programul

Descriere "Mobila Bontas"

Mobila Bontas este marca sub care SC IMOB SRL isi prezinta produsele proprii de mai bine de 20 de ani.

IMOB SRL este o companie de familie care si-a inceput activitatea in 1994 si s-a impus in zona de Nord Est a tarii ca un producator de mobilier de calitate.

De-a lungul timpului, pe poarta fabricii au iesit adevarate opere de arta care au impresionat toata Europa la targuri si expozitii si ne-au atras nenumarate contracte cu Rusia, Marea Britanie si interne.

In acest moment IMOB cuprinde 3 fabrici intinse pe o suprafata de 50000 m2 (15000 m2 acoperiti):

fabrica de mobila din lemn masiv (dormitoare, sufragerii, mese pentru restaurante, bucatarii din lemn masiv la comanda), mobila este realizata numai din lemn masiv atat din rasinoase cat si din tei, stejar etc.
fabrica de scaune – este cea mai moderna fabrica de scaune din Romania , investitia a fost realizata in anul 2001 – toate masinile au fost achizitionate noi din Italia. Avem o capacitate de 20000 de scaune pe luna iar scaunele sun realizate din lemn de fag sau/si stejar si putem realiza orice model de scaun ( scaune tamplaresti, scaune imbracate in piele naturala sau stofa, scaune de bucatarie, scaune pentru restaurante etc… )
fabrica de tapiterie – unde producem canapele si fotolii din piele naturala , cu un design modern si in diferite culori ( Avem pe stoc permanent cel putin 5 tipuri diferite de piele naturala si in peste 20 de culori disponibile)
Categorie: Mobila
Modifica descrierea

Pareri despre "Mobila Bontas" (1)

panty pe 26.04.2011 (17:27)

buna ziua , numele meu este baker ruxandra , cu problema cu tablia de la pat. comanda 481, pat venus problema , pf l, crapat aprox 20, cm , iar la inceputul crapaturi lipsa melamina aprox 1 cm* + 4-5 mici lovituri langa crapatura.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mobila Bontas"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat