Tulin

5.0
6 voturi / 5 pareri
Adresa:
Strada Pictor Stahi, nr. 2 Bucuresti
Telefon:
021 314.40.01, 0726 21.26.75
Web:
http://www.restauranttulin.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Tulin"

Restaurant cu specific libanez, cu atmosfera selecta. Servire impecabila, ambianta distinsa.
Modifica descrierea

Pareri despre "Tulin" (5)

popaveronicasimona pe 15.01.2010 (17:22)

Zilele trecute am fost la Restaurantul Tulin, restaurant cu specific libanez. Si acum imi pare rau ca nu mi-am luat Airan, sigur ma simteam mult mai bine.
Ideea e ca a fost atat de buna mancarea (am fost 6 oameni si ne-am luat vreo 10 feluri de mancare ca sa gustam din fiecare) incat nu am ratat nimic. Foarte bune sosurile de la mancare, foarte bune carnurile, totul a fost foarte bun. La un pret acceptabil.
Au doua etaje, jos e la fumatori si sus la nefumatori. Daca aveti cum sa mergeti la nefumatori, incercati, se vede mult mai bine de acolo afara (e chiar langa Cismigiu).
Humos cu mugur de pin, humos cu carne, magduz (vinete umplute cu nuca, adrei iute si usturoi), fatush (rosii, castraveti, salata verde, ceapa, usturoi, menta, samac), cartogi prajiti cu usturoi si menta, sambusec cu carne (niste lipii cu carne inauntru, un fel de calzzone), sugiuc cu sos de rosii si usturoi (niste carnati), fathe humos cu carne de vitel (carne de vitel tocata cu pasta de susan, boabe de naut, iaurt, usturoi, chimen, mugur de pin), ficatei de pui cu sos de usturoi si coriandru, rassasfur cu suc de rodii (muschi de vitel). Toate asezonate cu un vin rosu de (Feteasca Neagra Byzantium), apa plata si limonada. Daca mancati din mai multe feluri va recomand si un digestiv.
Servirea a fost (aproape) ireprosabila (au avut minus ca nu ne-au adus linguri in castroanele cu mancare aduse la flacara, pentru a lua sos, ne-am luat noi pana la urma). Muzica ambientala traditionala in surdina, frumos. Merita sa mergeti daca vreti sa va simtiti bine si va plac mancarurile aromata de la libanezi.

Cori_1 pe 10.02.2010 (19:35)

Imi place restaurantul deoarece imi plac foarte mult mancarurile libaneze. Sunt adepta mancarurilor traditionale insa consider ca intr-o zi speciala asa cum este valentine's day este perfecta o masa deosebita. Chiar ar fi un loc ideal pentru aceasta ocazie.

ciuc pe 12.04.2010 (10:37)

La restaurantul Tulin mancarea este foarte buna, atmosfera placuta si linistita, si servirea ireprosabila

modificat de ciuc pe 12.04.2010 (10:37)

kpshunik pe 12.04.2010 (21:04)

recent am descoperit gustul mancarii libaneze...desigur, oarece afinitati pentru aceasta existau, de la celebrul falafel....
am fost insa invitata la petrecerea de logodna a unei bune prietene si am descoperit ca exista si alte mancaruri libaneze la fel de bune sau chiar mai bune decat falafelul....
am ramas placut impresionata si de local care arata exceptional iar servirea este intr-adevar impecabila...super!...

nico pe 26.04.2012 (10:52)

mancare foarte buna, totul foarte gustos, servire rapida

portii mici, preturi medii spre mari
airanul era prea gros (cred ca era danone de baut).. in realitate airanul tb sa fie mult mai lichid chiar si decat un iaurt de baut

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Tulin"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat