Kaufland

4.9
6 voturi / 6 pareri
Adresa:
Bulevardul Otelarilor Galati
Telefon:
0372 09.17.02
Web:
http://www.kaufland.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Kaufland"

Kaufland oferă o gamă largă de produse alimentare achiziţionate de la producători internaţionali cât şi de la producători autohtoni.

Un punct forte pentru Kaufland îl reprezintă raioanele de produse proaspete. Pentru carne, mezeluri, brânzeturi şi produse lactate sau legume şi fructe, Kaufland garanteaza clienţilor săi prospeţime absolută şi calitate la preţuri minime.

Kaufland oferă, de asemenea, produse atractive la preţuri convenabile din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetarie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Nu numai preţurile cele mai avantajoase fac magazinul Kaufland atât de atractiv. Deosebita amabilitate a angajaţilor, cât şi multiplele garanţii şi servicii arată că la Kaufland se pune foarte mult accentul pe satisfacţia clienţilor săi.
Categorie: Hypermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Kaufland" (6)

Florynell pe 02.04.2010 (14:11)

Mergem deseori aici pentru a face cumparaturile.
Dupa ce terminam de ales ceea ce ne trebuie din Kaufland la iesire pe partea stanga este amenajata o mica atractie pentru noi...cu produse de patiserie-cofetarie.
Imi plac foarte mult pateurile cu branza de aici, dar si prajiturile sunt foarte gustoase si arata bine....!Daca ai pofta de o savarina sau un ecler aici toate gusturile sunt satisfacute si chiar nu poti rezista mirosului imbietor care il simti inca de la intrarea in magazin.Poti consuma chiar acolo sau lua la pachet.
Pofta buna! Mmm.....

NiceEly pe 04.04.2010 (08:55)

Dupa ce iesim super multumiti de cumparaturile facute din Kaufland si de amabilitatea si corectitudinea angajatilor, dam o raita pe la cofetaria amenajata aici.
Mie imi place mult sa prepar dulciuri, dar cateodata doresc sa ma rasfat si sa cumpar totul gata facut , doar sa savurez bunatati preparate de alte persoane si sa-mi incante gusturile.
La plecare spre casa luam un pachet mare cu diferite prajiturele si minunatele minipateuri din foietaj cu branza.
Spor la cumparaturi!

rozica69 pe 26.04.2010 (09:47)

Merg la Kaufland cel putin o data pe saptamana . imi place sa fac cumparaturi pentru toata familia .Fiicei mea ii place sa isi aleaga singura fructele , fiului meu ii place sa isi aleaga singur cosmeticele , pisica e si ea multumita deoarece ii place conservele pe care i le i au de la Kaufland.Sotul studiaza la raionul de preparate iar eu sunt cu restul . e minunat e un loc unde mergem impreuna .

adryana_adriana41 pe 27.07.2010 (10:20)

Cand intru in KAUFLAND imi place ca raioanele sunt bine aprovizionate si bine amplasate,preturile sunt pentru toate buzunarele.in Kaufland intru o data pe luna,pentu ca atat eu cat si sotul suntem someri,iar cand iau somajul aterizat toti trei(fiul,sotul si eu)in Kaufland si decolam incarcati(cel putin doua sacose de persoana-nu avem masina).

Nu am comentarii.

analuizacristea pe 16.08.2010 (16:31)

Familia mea obisnuieste sa mearga destul de des la Kaufland. In primul rand ca este foarte aproape de casa , dar si pentru ca sunt intotdeauna oferte foarte bune. Cred ca aici gasesc cele mai ieftine produse din tot orasul.

Nu odata mi s-a intamplat sa trec pe la raionul fructe si sa miroasa a fructe si legume stricate. Oricum in ultimul timp s-a schimbat situatia si sper sa ramana asa.

andreea pe 14.12.2010 (20:36)

imi place ca-i curat,bine aprovizionat si angajatii sunt amabili.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kaufland"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat