Hanul Balcanic Hellios Inn

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Constantin Bunoiu (str. Scolii) 2 Mai
Telefon:
0241 55.08.62
Fax:
0241 73.29.29
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hanul Balcanic Hellios Inn"

Hanul Hellios se dezvaluie vizitatorilor ca un han inedit, realizat in concordanta cu exigentele europene in domeniul turismului, insumand 50 de camere, ce se regasesc in trei corpuri de cladire, bucatarie cu specific balcanic, curte interioara cu terase si o piscina imbietoare, toate aflate intr-o armonie perfecta.

Magia acestui loc unic da satisfactie unor stari emotionale unice ce se sublimeaza, organizand o lume feerica. Vino in locul regasirii tale, in aceasta oaza de liniste, intrerupta poate doar de trilurile pasarilor, ce inconjoara maretul Hellios, taram de meditatie si cunoastere de sine in care te vei pierde in bratele relaxarii !
Pentru dumneavoastra este posibil sa organizam vacante de iarna sfarsit de an, dar numai in grupuri organizate.
Modifica descrierea

Pareri despre "Hanul Balcanic Hellios Inn" (3)

turist 2012 pe 06.08.2012 (11:55)

nimic

Ne-am lasat pacaliti de fotografiile publicate si am rezervat o camera pentru 8 nopti.
Am vrut sa platim doar jumatate din sejur, gandidu-ne ca poate o sa plecam ceva mai devreme, dar patronul nu a fost de acord, a vrut sa platim totul la inceput. Nu ne-am gandit ca asta va fi o problema...
Camera parea ok la inceput, chiar daca peretii erau tapetati cu OSB (placi de lemn stratificat) si in camera nu prea mai aveai loc de nimic din cauza celor 3 paturi (noi eram 2 persoane, nu am dorit o camera tripla). Problemele au inceput sa iasa la iveala la o privire ceva mai atenta- pete uriase de igrasie pe tavan si pe peretele de langa pat, plin de insecte moarte pe jos si in extrem de micul dulap de pe perete, veioza nu avea bec, paturile sunt foarte vechi si tari, pernele parca sunt facute din bulgari de pamant, din fericire asternuturile erau curate.
Hotarati sa nu ne stricam concediul pentru atata lucru, am plecat la plaja. Seara destul de tarziu cand ne-am intors, am deschis usa camerie si mirosul de statut si de umezeala ne-a lovit puternic. Baia nu are cabina sau cadita de dus, e pur si simplu o scurgere in mijlocul incaperii si faci dus fara sa "intri" undeva. Nu e grav, dar atunci cand pensiunea e plina, apa calda nu ajunge chiar la toata lumea. Mai complicat este cu usa, care nu are o clanta, asa cum suntem obisnuiti, ci se tranteste. Adica are un fel de bila care se retrage cand trantesti destul de tare usa! Nu vreti sa stiti cam cum e sa intre cineva la baie noaptea.
Plin de tantari! noaptea a trebuit sa plecam sa cumparam un sprey antitantari pentru ca nu se putea dormi. Pe la ora 5 jumatate au inceput sa se intoarca din vecini. Ma bucur foarte tare cand ceilalti se distreaza, dar peretii extrem de subtiri (dupa cum spuneam, din OSB) ne lasau sa auzim si cat de tare respira cei din camerele alaturate. Apogeul a fost cand cei din camera de sus au varsat o sticla de bere pe jos si prin tavan a inceput incet incet sa picure bere in patul nostru...
Nu a existat varianta luat banii inapoi si plecat de acolo, raspunsul primit a fost ca asa sunt conditiile peste tot si ce pretentii credem ca putem avea cand ni s-a facut reducere?
Una peste alta, vacanta a fost ok pentru ca ne-am facut-o noi asa, pentru ca am ales sa nu ne enervam prea tare si sa stam mai mult plecati din "pensiune".
Dar am hotarat sa spunem tuturor celor care se gandesc sa mearga la Hellios Inn in 2 mai sa se gandeasca de 3-4 ori inainte sa faca asta.
Sper sa aveti parte de concedii mai placute decat am avut eu!

MIHAELA pe 24.05.2013 (12:56)

Am fost si eu acolo si n-am gasit nimic din ceea ce scrie persoana de mai sus.
M-am simtit foarte bine impreuna cu familia mea.
Pot spune ca locul acesta este ca un coltisor de rai.
Am fost multumita de conditiile de cazare.
Am stat intr-o camera cu aer conditionat si pat matrimonial.
Mi-a placut mult parcul de joaca pentru copii, terasa de la piscina, mancarea a fost foarte buna si personalul dragut.
Noi am avut o vacanta reusita si m-a bucurat foarte mult faptul ca m-am putut caza cu catelul.
Este printre puntinele locatii unde te primesc cu animale de companie.
M-am hotarat sa scriu acest articol , avand in vedere ca articolul precedent nu reda realitatea.
Noi ne vom reantoarce la Hellios Inn cu siguranta.

Turist 2016 pe 22.08.2016 (17:52)

Lenjeria a fost curata si calcata si gradina foarte placuta si bine intretinuta.
Sunt pet friendly si sunt animalute simpatice in curte.

Dezamagire (aproape) totala! Ca sa rezerv mi s-a cerut sa fac plata intr-un cont personal si a trebuit sa trimit 4 mailuri si 2 telefoane ca sa primesc o confirmare ca e ok rezervarea. Am rezervat 2 camere si mi s-a propus la telefon suita formata din 2 camere + 1 baie. Ok, parea o idee buna asa ca am facut rezervarea: proasta alegere! Ca sa ajungi la baie trebuie sa treci dintr-un dormitor in altul, unul din dormitoare nu are deloc geam/aerisire si nici becuri :( Patul a fost extrem de incomod, un cadru de lemn cu niste arcuri vechi de cand lumea si care scartaia la fiecare miscare. A existat televizor in una din camere dar ar fi trebuit sa ai 2 m inaltime ca sa il pornesti. In baie dusul e un furtun cu para legat la chiuveta si scurgerea e o rigola in mjlocul baii. Curatenia lasa de dorit in baie (paianjeni si panze de paianjeni, podea si chiuveta murdara). Presiunea apei a fost ok dar temperatura varia la fiecare 10 secunde. In lipsa aerisirii, aerul din camere a fost foarte imbacsit.
In piscina nu am indraznit sa intru dupa ce l-am auzit pe domnul de acolo cum ii certa pe copiii din piscina. Restaurantul nu este functional/deschis.
La checkout am fost intrebati daca nu am furat telecomanda…Toata experienta mi-a lasat un gust amar si in mod cert nu vom mai reveni aici…

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hanul Balcanic Hellios Inn"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat