Gradinita Licurici

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Moţilor nr.150 , Punct de reper (zona) : N/V cartierului Cetate, în vecinătatea centrelor comerciale Kaufland şi Profi Alba Iulia
Telefon:
0258 83.29.31, 0728 08.68.25, 0730 08.68.25
Web:
http://www.gradinitalicurici.ro
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita Licurici"

Gradiniţa particulară “ Licuri” - înfiinţată în cadrul Asociaţiei “Sprijiniţi copiii” Alba Iulia este o gradinita autorizată de către M.E.C.I. prin Hotărarea Consiliului ARACIP - ca unitate privata de invatamant pentru nivel prescolar. Grădiniţa este amplasată în municipiul Alba-Iulia în partea de N/V a cartierului ,,Cetate” într-o zonă sigură şi liniştită.

Grădiniţa ,, Licurici ’’ funcţionează într-o casă tip vilă, compusă din demisol, parter, etaj şi mansardă. Spaţiul este modern, generos, amenajat conform standardelor de calitate. În acest cadru ambiental dotat după principii moderne putem dedica câte un spaţiu fiecărei activităţi prevăzute în cadrul curriculumului sau modifica aspectul sălilor cu mare uşurinţă graţie mobilierului care permite deplasarea şi reamenajarea interiorului.

Dispunem de materiale didactice diverse: planşe, jocuri didactice softuri educaţionale ş.a. De asemenea grădiniţa este dotată cu echipamente moderne pentru desfăşurarea activităţilor în cele mai bune condiţii.

Unitatea noastră asigură servicii între orele 07,30 -18,00 şi condiţii foarte bune de supraveghere, alimentaţie, odihnă, joacă, educaţie, descoperire şi dezvoltare de talente prin activitaţi extracuriculare diversificate. Întâlnirea de dimineaţă are loc în ,,Clubul De Primire al copiilor” într-un climat stimulativ şi plăcut, organizat pe arii de stimulare: ,, Bibliotecă ‘’, ,,Artă’’, ,,Ştiinţă’’, ,,Jocuri de masă’’, ,,Jocuri de rol’’ . Unitatea noastră se doreşte a fi şi o alternativa educaţională modernă, numărul mic de copii la grupă şi metodele de lucru asigură valorificarea superioară a potenţialului fiecărui copil.

Grădiniţa particulară „Licurici” funcţionează în acelaşi sediu cu “Centrul de supraveghere şi educaţie timpurie pentru copii de la 2-3 ani”, acreditat de către Comisia de Acreditare a Furnizorilor de Servicii Sociale. Continuitatea este unul dintre reperele care ne caracterizeaza astfel pentru anul şcolar viitor ne propunem şi realizarea programului after school pentru elevii de ciclu primar care au frecventat grădiniţa ,,Licurici”, creând astfel o continuitate a copiilor de la centrul de supraveghere şi educaţie timpurie -grădiniţa-after school.

Toate spaţiile sunt frumos amenajate cu mobilier modern corespunzător nevoilor copiilor.



Dispunem de:

* 3 săli de curs
* 3 dormitoare
3 săli pentru activităţile opţionale
* 1 sala pentru spectacole
* club de primire al copiilor organizat pe arii de stimulare : ,, Bibliotecă”; ,,Ştiinţă”; ,,Artă” ; ,,Jocuri de masă”; ,, Jocuri de rol”; ,, Construcţii”
* 1 sala de mese
* cabinet medical-izolator
* cabinet metodic
* bibliotecă
* grupuri sanitare

Curte exterioară (loc de joacă) are o suprafaţă de 700 mp.În partea din faţă a grădiniţei este amenajată o zonă verde, cu iarbă, flori pentru desfăşurarea unor activităţi în cadrul programului Eco-Gradinita, iar în partea din spatele clădirii, departe de zgomotul străzii, este amenajat spaţiul de joacă pentru copii, îngrădit cu o plasă protectoare şi dotat cu aparatură sportivă, jocuri pentru copii, groapă cu nisip şi umbrar.

O parte a suprafeţei spaţiului de joacă are zone asfaltate iar altă suprafaţă are zone cu iarbă.

Tot în această zonă se gaseşte amenajată o terasă pentu părinţii doritori să urmărească jocurile copiilor în aer liber.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita Licurici"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat