Leonardo

3.7
9 voturi / 10 pareri
Adresa:
Strada Tudor Vladimirescu, nr.50A Alba Iulia
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.
Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo" (10)

ghenescu pe 11.01.2010 (16:57)

este cel mai bun magazin deoarece gasesti incaltaminte genti si multe reduceri.
este o locatie care merita sa o vizitezi

Amola pe 16.02.2010 (14:21)

In ultimul timp chiar au preturi decente, probabil pentru ca au scazut vanzarile datorita crizei. In ceea ce priveste calitatea produselor e OK.

carmenjavla pe 10.03.2010 (15:36)

Am cumparat de mai multe ori din acest magazin si calitatea lasa foarte mult de dorit.
Am cumparat incaltaminte si dupa luna de garantie se rupe.

crisme pe 26.04.2010 (11:56)

Au incaltamine pentru toate gusturile,iar preturile sunt ok , in ultimul timp au diferite promotii destul de tentante.Imi plac pantofii Afrodita.

Iulia pe 23.07.2010 (14:27)

Nu as vrea sa fiu rautacioasa, dar parca in ultima vreme papucii se incapataneaza sa ramana la mine.In ultima saptamana am rupt 2 perechi de slapi.E adevarat ca nu au fost costisitori,dar nu stiu carui client ii convine sa poarte ceva de unica folosinta....

kristina1809 pe 15.09.2010 (17:29)

magazinul din Alba Mall este destul de dotat, este diversitate.

Sincer, vizitez des magazinul, dar foarte rar imi gasesc ceva potrivit, desi la prima vedere par ca au de toate pentru toti. La pantofii barbatesti erau preturi cam mari pentru buzunarul meu.

Adina pe 10.10.2011 (20:03)

Cei mai hot pantofi nu inseamna ca sunt si frumosi, ceea ce, paradoxal ii fac foarte sic. Leonardo e magazinul de unde ami achizitionez incaltaminte fie iarna fie vara si sunt multumita. Incaltamintea e pe toate gusturile si toate varstele.

Didi pe 11.10.2011 (11:27)

Sunt incantata de incaltamintea de la Leonardo. In ultimi ani pot sa spun ca numai de aici mi-am luat incaltaminte. Preturile sunt penru toate buzunarele, iar ca si calitate e buna.

Lucia pe 11.10.2011 (11:58)

Am foarte multe perechi de pantofi si cizme de la Leonardo. Foarte rar mi sa intamplat sa se rupa. sunt multumita din toate punctele de vedere.

zuzulina pe 13.11.2011 (11:53)

Am cumparat de la Leonardo incaltaminte de calitate, sunt foarte multumita.

Nu intotdeauna gasesc modele de incaltaminte pe palcul meu.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat