Mall Alba

4.6
8 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Tudor Vladimirescu, nr. 50 A Alba Iulia
Telefon:
0258 81.75.05, 0258 81.03.29, 0358 40.18.51
Fax:
0258 81.75.05
Web:
http://www.mallalba.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Mall Alba"

Gandit din start ca o constructie atipica fata de centrele comerciale clasice, Alba Mall a aratat personalitate, inovatie si stil. A fost creat ca un “oras in oras” si s-a regasit total in aceasta formula: mini-strazi interioare, zone de promenada sau piete in miniatura. Pariul s-a dovedit a fi, de la inceput, unul castigator. Interesul oamenilor pentru noul centru comercial crestea progresiv, de la o saptamana la alta si de la o promotie la alta iar facilitatile nou aparute, ca zona de food court, spatiile de joaca pentru copii, brandurile internationale la care albaiulienii aveau acces direct aici, la ei acasa, au facut din Alba Mall nu doar un spatiu de shopping preferat ci si un veritabil spatiu de socializare, un loc de intalnire al prietenilor, un spatiu unic in care cumparaturile se completeaza cu relaxarea iar distractia cu evenimentele de top. Ballroom Alba Mall este un adevarat reper in acest sens, pentru ca, inca de la deschidere s-a dovedit o alegere inspirata pentru evenimentele cu clasa, indiferent ca a fost vorba de nunti cu fast, petreceri private reusite, conferinte sau intalniri high-class din zona business.

ALBA MALL: shopping mall inclusive.

IMG_1675Campania de rebranding, derulata la aniversarea a 5 ani de existenta a centrului comercial, a adus un plus de prospetime si de inedit, un suflu nou si, in acelasi timp, un nou cinematograf, multiplex, raspunsul imediat la cererea masiva venita din partea clientilor pasionati de film si care, pana atunci, nu aveau foarte multe optiuni si, mai mult, erau “obligate” sa faca 100 de km pana la Cluj sau Targu Mures pentru un film bun, pentru un hit de box office. Acum, Alba Mall se mandreste cu COLOURS CINEMA 3D, singurul multiplex din Alba, Hunedoara si Sibiu, o alegere facila atat pentru albaiulieni cat si pentru “vecinii” de judet, din Deva sau Sibiu, devoratori de filme noi si bune.

Alba Mall nu a incetat nicio clipa, de la momentul in care primul cumparator i-a trecut pragul si pana acum, sa se reinventeze, sa isi asculte clientii si sa se adapteze permanent nevoilor acestora si dorintei lor de a avea toate facilitatile aici, la cativa pasi de casa. Din aceasta toamna, un alt brand de top a ales Alba Mall pentru a-si extinde reteaua din Romania: Carrefour va deschide in curand un super market in incinta centrului comercial din Alba Iulia pentru a le completa albaiulienilor, la superlativ, experienta de shopping total pe care doar in Alba Mall o pot trai.
Categorie: Malluri
Modifica descrierea

Pareri despre "Mall Alba" (4)

Iulia pe 23.07.2010 (14:13)

Personal, consider Alba Mall oaza mea de relaxare.Desi redus ca spatiu spre deosebire de alte spatii comerciale, este primitor,un loc in care poti imbina utilul cu placutul.Reducerille deloc de neglijat constituie atractia acestei perioade

kristina1809 pe 15.09.2010 (17:22)

In magazinele din Alba Mall sunt foarte mari reduceri in aceasta perioada de criza. Cel mai mult cumpar de aici imbracaminte sport sau casual.

Magazinele cu haine elegante pentru barbati si cele pentru copii, au preturi foarte mari.

doinaradu pe 13.05.2011 (15:48)

Un adevarat orasel cu absolut orice ,in orasul Alba.Impunator,Frumos, Elegant.

Preturi pe alocuri piparate.

maria pe 07.11.2011 (15:35)

Am fost de curand in mall-ul din alba pe la galeria cu papagali. Sunt foarte revoltata: cum se poate domnilor administratori voi CHIAR NU AVETI INIMA PENTRU BIETELE PASARI? De ce trebuie sa moara acolo pe rand, spre placerea cui? Oare de ce le mai tineti acolo, de ce le chinuiti? Nu aveti nici macar minimul de cunostinte despre ingrijirea pasarilor exotice! Si custile goale ramase in urma decesului ocupantilor le-ati lasat acolo la vedere cu excremente cu tot ca sa vedem ca va doare in cot de vizitatori si parerile lor. Nicaieri in Romania si in lume nu cred ca mai vezi asa ceva intr-un moll care se presupune ca vrea sa atraga clientii,... cu ce?

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mall Alba"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat