ARTOOL.RO

[ascunde]
Locatia nu a fost inca verificata de un administrator Eva City si din acest motiv este posibil ca anumite informatii sa fie incomplete sau incorecte.
0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
I.L.Caragiale Nr.1 Arad, Arad Arad
Telefon:
031 109.47.23
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "ARTOOL.RO"

08:00 - 16:00 Modifica programul

Descriere "ARTOOL.RO"

ARTOOL este magazinul online a firmei ARCHIMINA, care este o companie de familie din ARAD - Romania, înființată în anul 1994 care s-a dezvoltat de-a lungul anilor de la un magazin mic, la o firmă putenică de distributie pe aproape tot teritoriul României.

Principalul obiect de activitate al firmei este importul si distribuția de mobilier de gradina, decoratiuni, scule electrice, accesorii de zugrăvit, unelte grădinarit și alte unelte folosite în bricolaj, cu un portofoliu de peste 8000 produse importate din Polonia, Cehia, Serbia, Slovacia, Ungaria, Turcia.

Facem permanent cercetări de piață și aflăm ce tipuri de produse sunt la mare căutare. Odată ce am stabilit aceste lucruri, negociem cu fabricile care produc aceste produse.

Ne străduim să oferim clienților noștri produse profesionale și semiprofesionale de calitate superioară, la cel mai bun raport calitate/preț și oferim o selecție surprinzătoare de produse, o gamă vastă din categorii precum casă și grădină, mobilier și multe altele.

Clienții devin din ce în ce mai atenți la preț și calitate iar noi ne străduim să facilităm alegerile oferind produse pentru interiorul și exteriorul casei, la prețuri competitive. Ne propunem să oferim produse accesibile pentru cât mai mulți clienți.

Dacă ai întrebări cu privire la un produs, expediere sau plată, agenții noștri din departamentul serviciu pentru clienți sunt întotdeauna gata să te ajute și, desigur, dacă ceva nu merge bine (pentru că, până la urmă, suntem și noi oameni), promitem să rezolvăm problema pentru ca tu să fii întotdeauna mulțumit.
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "ARTOOL.RO"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat