Fairyland in Atrium Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
10-12, Aurel Vlaicu Street , Arad, Romania Arad
Modifica date de contact

Program "Fairyland"

10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Fairyland"

Fairyland este spatiul de joaca care a luat fiinta in martie 2010, odata cu inaugurarea Atrium Mall. Astfel, ne aflam printre pionierii care s-au straduit si au reusit sa ofere aradenilor un loc care sa-i reprezinte cu adevarat si ne mandrim cu acest lucru.
Micutii nostri clienti sunt beneficiarii unui loc de joaca dotat cu tobogane gonflabile, structura tip labirint, piscina cu bile, trambulina si jucarii dintre cele mai diverse, toate respectand standardele europene de siguranta.

De asemenea, la Fairyland copiii pot alege sa isi serbeze zilele de nastere intr-un cadru festiv, alaturi de mascote Disney si personeje de basm, intr-o sala dedicata exclusiv acestor evenimente.

Obiectivul nostru ramane acela de a duce mai departe traditia si reputatia unui loc de joaca care insumeaza valori precum atentia pentru copii, siguranta, curatenia si divertismentul de calitate.

Activitatea noastra continua este dovada aprecierii clientilor nostri care ne incurajeaza si ne inspira sa progresam pentru a le implini asteptarile si a-i surprinde mereu cu noutati.
Pentru ca ne-am incapatanat sa luam joaca in serios, ne tinem promisiunea de a oferi si in continuare calitatea recunoscuta pentru preturi mereu accesibile.
Din dragoste si respect pentru micutii nostri clienti fideli
Categorie: Locuri de joaca
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Fairyland"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat