Gelateria Venetia

5.0
8 voturi / 7 pareri
Adresa:
Strada Micalaca , bloc 304C Arad
Telefon:
0721 36.88.95
Modifica date de contact

Program "Gelateria Venetia"

L-D : 09.00-23.00 Modifica programul

Descriere "Gelateria Venetia"

Inghetata de calitate, pentru gusturile toate!
Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Gelateria Venetia" (7)

fdianamaria pe 12.01.2010 (21:13)

Imi place mult !! Au deschis si in Vlaicu, o cofetarie mare si cu doua parti pentru ne/fumatori. Au prajitura buna, iar inghetata e acceptabila.

cricketro pe 03.04.2010 (14:46)

Super. Nu ma omor cu dulciurile dar inghetata lor e excelenta. Si salata de fructe e super! Felicitari!

Vene pe 03.04.2010 (20:51)

Am fost odata cu prietenele mele la Gelateria Venetia, intr-o vara, la un desert si am decoperit un paradis al dulciurilor. Am mancat cea mai buna inghetata cu ciocolata, in plus chelnerul era dragut. Deci, au fost mai multe motive sa mai vin acolo. Imi place faptul ca de fiecare data cand am fost se prezenta a fi un local curat, personalul a fost ok, politicos, si imi cel mai mult ca are o varietate de deserturi de unde poti alege, de la torturi de ciocolata intoxicabil de dulce, la inghetata si salate de fructe. Am mancat la aceasta gelaterie inghetata cu fistic si ciocolata si de mai multe ori prajituri cu ciocolata. Imi place ca localul are 2 sectiuni: pentru fumatori si nefumatori, deci nu sunt incomodata de faptul ca stau in fum si nici cei care fumeaza de faptul ca nu pot fuma, cum se intampla in majoritatea cofetariilor. Singurul dezavanataj care ar fi, este ca, fiind localizata in vlaicu, nu este deloc aparte de unde locuiesc, dar atunci cand sunt in oras la cumparaturi sau am timp si am pofta de ceva dulce, apelez cu incredere la gelateria Venetia.

camicionca pe 28.04.2010 (23:03)

mie si fam ne place mult acolo,e un loc unde si cel mai pretentios client isi poate gasi ceva pe gustul sau.....imi place ca au deschis si in vlaicu,e super ok

serb pe 28.05.2010 (12:15)

La Gelateria Venetia gasesti o gama larga de bunatati,dar ce imi place cel mai mult e salata de fructe,mmm mi se face pofta deja,noroc k stau aproape si merg de fiecare data cand vreau sa mananc.

Muzik pe 22.09.2010 (17:20)

Iamm...cand s-a deschis in fiecare zi mergeam si comandam tot altceva, sunt foarte bune, toate bunatatile, inghetata aranjamentul, aromele,deja imi fac pofta..

marta pe 18.01.2011 (02:54)

E un local elegant, plin de rafinament, unde servirea e ireprosabila. Gama diversificata de inghetata, satisface orice gusturi. Ma duc cu mare placere acolo. Recomand cu caldura tuturor sa viziteze gelateria.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gelateria Venetia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat