Men's Style in Galleria Arad

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Aurel Vlaicu, nr. 225 - 235 Arad
Telefon:
0745 14.69.49
Modifica date de contact

Descriere "Men's Style"

MEN'S STYLE FASHION- PENTRU BARBATI... DE CALITATE"

IN 2004, CAND AM LUAT FIINTA, ACESTA A FOST DICTONUL DUPA CARE NE-AM GHIDAT. AM MUNCIT, MUNCIM SI VOM MUNCI PENTRU CA BARBATII PE CARE-I VOM IMBRACA SA FIE... DE CALITATE.

NE ADRESAM TUTUROR BARBATILOR CARE VOR SA FIE ELEGANTI, RAFINATI SI CU BUN GUST. PRODUSELE NOASTRE, CARE RESPECTA CELE MAI NOI TENDINTE ALE MODEI, SUNT PRODUSE IN DOUA MARI FABRICI DIN ROMANIA. EXIGENTELE DIN PRODUCTIE PRECUM SI MATERIALELE DE CEA MAI BUNA CALITATE SUNT GRIJA NOASTRA CEA MAI MARE. TOATE MATERIALELE PROVIN DE LA FABRICI DIN ITALIA, PRECUM SI ACCESORIILE. AVAND EXPERIENTA PARTENERILOR EXTERNI PENTRU CARE PRODUCEM IN SISTEM LOHN, SI AVAND ACCEPTUL LOR PENTRU UTILIZAREA ULTIMELOR TENDINTE IN DOMENIUL TIPARELOR, PUTEM OFERI CLIENTILOR NOSTRI COSTUME, SACOURI, PANTALONI, PALTOANE DE ACEEASI CALITATE CU MARILE CASE DE MODA DIN LUME.

DATORITA DEZVOLTARII PIETEI ROMANESTI DIN ULTIMII ANI AM AJUNS, IN PREZENT, CA GALLERIA ARAD SA FIE CEL DE-AL SAPTELEA MAGAZIN AL FIRMEI. IN MAGAZINELE NOASTRE, PE LANGA PRODUSELE PROPRII, COMERCIALIZAM TOATA GAMA DE PRODUSE NECESARE UNUI BARBAT... DE CALITATE: CAMASI, CRAVATE, BUTONI, PULOVERE, CURELE, JACHETE, TRICOURI, FULARE; TOATE ACESTEA PROVENIND DE LA FIRME RENUMITE DIN ITALIA SI ROMANIA.

ASTEPATAM CU INTERES CLIENTII IN GALLERIA ARAD!
Categorie: Haine barbatesti
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Men's Style"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat