Patchouli

4.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
B-dul Revolutiei 93 Arad
Telefon:
0757 10.06.62
Modifica date de contact

Descriere "Patchouli"

Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "Patchouli" (3)

Brune pe 13.03.2010 (22:32)

Mi se pare o cafenea destul de primitoare, desi unii spun ca este un fel de "Bamboo" de Arad in sensul rau al cuvantului, eu ma simt bine atunci cand ies cu fetele. Bauturile sunt ok, imi place mult frappe-ul dar am observat ca nu toti barmanii de acolo stiu sa il prepare. In weekend cand cafeneaua se transforma in club nu prea mai e ceea ce pare in timpul zilei, dar se mentine la limita dintre nivelele 1 si 7 ( unde 1 e cel mai mic si 7 cel mai mare). Ceea ce nu imi place este faptul ca personalul, si aici ma refer la chelneritele care servesc acolo, nu sunt specializate in acest domeniu. Astepti dupa comanda chiar si 10 minute, ce sa zic de cele 15 minute inainte sa ti se ia comanda(dar nu tot timpul). Un lucru care se intampla tot timpul si care pot sa spun ca nu sunt de acord cu el deloc este faptul ca meniul nu se afla pe masa in momentul in care vrei sa comanzi, iar chelnerita te intreaba ce doresti inainte sa iti aduca meniul si sa te consulti cu ceea ce ei iti ofera. Nu este singurul local unde se intampla acest lucru dar aici predomina. Totusi, Patchouli este localul meu favorit pentru ambianta placuta mai ales vara cand geamurile sunt deschise si poti sta linistita la un frappe delicios in adierea vantului.

Anonim pe 16.12.2010 (01:22)

Bun..eu am lucrat in acest local "minunat" nu imi dau numele ca sa nu am probleme sa ma trezesc cu lumea pe cap:D totus nu m'am certat cu cei de acolo dar sa stiti si voi tot ce ii frumos are si partile urate.Multi ies la impresii in Patchouli...oameni selecti toti care au putin de bani in plus ies la cafea dimineata intr-un bar de calitate cum ar fi Patchouli..multi doresc calitate si sa arate cine is...dar dupa bar nu este nimic asa de stralucit avand in vedere ca eu de multe ori spalam paharele cu solutie de parchet sau ca laptele ce ramanea de la clienti nu se arunca se punea la urmatoru:) si is multe...asa ca asa zisii VIP-uri care doresc besini in patchouli cam consuma rahat..:) salariile nu se platesc la timp ba chiar de multe ori deloc..se gaseste fel de fel de motive pentru a scadea salarul si va dati seama ca nici barmanul nu mai este la feld e doritor sa faca ceva de calitate..:) cam atat am avut de spus..Va multumesc!

iulia pe 22.03.2011 (22:56)

sunt de-a dreptul impresionata de ce am gasit in acest local, de fiecare data cind ajung in Arad imi savurez cafeaua la Patchouli..e un loc primitor, inspirat amenajat, promtitudinea serviciilor e la inaltime, lumea care vine acolo pare de clasa...deci nota 10..aroma cafelei de dimineata o gasesti in Patchouli;)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Patchouli"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat