Sephora in Galleria Arad

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Aurel Vlaicu, nr. 225 - 235 Arad
Telefon:
3577 73.99.01
Modifica date de contact

Descriere "Sephora"

Intotdeauna la granita dintre vis si frumusete, Sephora este magazinul de produse pentru frumusete, cosmetice si parfumuri cel mai chic. Dinamism si simplitate, excelenta si libertate, educatie si placere - intr-un cuvant: SEPHORA. Conceptul si atmosfera unica a magazinului Sephora lasa la alegerea clientilor nume de marca din diverse categorii de produse cosmetice care includ: ingrijire, parfumuri, machiaj, produse de baie si produse pentru par si accesorii. Ceea ce diferentiaza cu totul aceste magazine este oferta unica de produse inovatoare, brand-uri care se gasesc in exclusivitate in lanturile de magazine Sephora (Strivectin, Dr.Brandt, Cargo, Benefit, Too Faced, etc.) si brand-ul propriu Sephora. In plus, clienti se pot delecta si pot profita de servicii gratuite de machiaj si consiliere pentru ingrijirea tenului si a pielii.
Cu o atitudine intotdeauna deschisa in ceea ce priveste schimbarea, Sephora nu numai ca tine pasul, chiar creeaza tendintele, prin oferta unica de produse, animatia permanenta din magazin, lasand libertatea de alegere, posibilitatea de a experimenta si incerca. Asistata de echipa de consultanti si specialisti in frumusete, experienta clientilor in magazinele Sephora se transforma intr-o apropiere emotionala care mentine echilibrul unei relatii de incredere si satisfactie.

Secretul succesului Sephora ? Pasiunea si entuziasmul puse in slujba frumusetii!

Brand-ul Sephora apartine prestigiosului grup de brand-uri de lux Louis Vuitton – Moët Hennessy (LVMH), fiind reprezentat prin lanturi de magazine in lumea intreaga. Grupul LVMH mai detine in portofoliul sau alte 50 de brand-uri de prestigiu printre care sunt enumerate: Christian Dior, Celine, Loewe, Kenzo, Givenchy, Guerlain, Fendi, Donna Karan, Dom Pérignon, Louis Vuitton, Benefit, MakeupForEver, Pucci etc.

Misiunea grupului LVMH este de a simboliza eleganta si creativitatea prin produsele sale si cultura prin crearea unei legaturi intre traditie si tendintele actuale.

Sunt aceleasi valori pe care le reprezinta Sephora si pe care le adapteaza si le reactualizeaza cu fiecare experienta castigata prin deschideri de noi magazine.Istoria Sephora
Sephora? Este o adevarata pestera de comori in frumusete. Fondata in Franta in anul 1969, acest lant de parfumerie complet diferit, face parte din grupul LVMH inca din anul 1997.
Sephora reprezinta un spatiu unic in care oricine poate experimenta frumusetea. Exceleaza in descoperirea unor marci creative, punerea in scena a tendintelor si consilierea personalizata pentrru a crea o experienta de shopping unica. Ofera libertate totala de a intra, de a simti, de a visa, de a se amuza, de a experimenta si de a nu cumpara. Provoaca emotie, initiaza placerea de a descoperi si incerca. Produse originale, servicii avangardiste si comunicare inovatoare, Sephora celebreaza curajul si vocea constanta a modernitatii.

Chintesenta frumusetii la cel mai bun pret? Este marca Sephora! In cautare de placere si frumusete, Sephora a devenit o marca echilibrata care se distinge prin preturile sale accesibile, dar si prin formulele eficiente, designul uimitor si angajamentul fata de calitate. Si-a imbogatit catalogul cu 1400 de produse, iar anual lanseaza 300 de noutati. Nici mai mult nici mai putin.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Sephora"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat