Top Sellers in Galleria Arad

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Aurel Vlaicu, nr. 225 - 235 Arad
Modifica date de contact

Descriere "Top Sellers"

Descriere magazin Vero Moda


Feminitatea intalneste practicul


Femeia Vero Moda este spontana, iubeste aventura si are mereu o atitudine positiva. Cu accente pe modul personal de exprimare si confort, personalitatea ei este scoasa la lumina prin alegerea de tinutele lejere, elegante si calitative ce pot fi purtate pe tot parcursul zilei.
Cuvintele ce definesc Vero Moda sunt: feminin, romantic, spontan, stilat, plin de culoare si confortabil. Brandul este inspirit de femei precum Kate Hudson, Gwyneth Paltrow si Cameron Diaz.


Descriere Jack & Jones:


Jack & Jones este un brand de jeans care face usoara alegerea pentru cei interesati de fashion in crearea propriei lor personalitati. Cele patru linii Jeans Intelligence, Premium, Premium Vintage si Premium Tech au un target diferit de clienti, cat si un design diferit. Dar produsele pot fi cu usurinta combinate intre ele pentru a crea un rezultat in tendinte, accentuand stilul fiecaruia.
Colectia Jack & Jones are un design trendy, cool, dar in acelasi timp relaxat, cu tinute super fit, putand fi cu usurinta purtate atat de adolescentii rebeli, cat si de catre cei maturi, dar cu un spirit tanar.
In magazinul din Galleria Arad clientii pot gasi atat produsele Vero Moda, cat si cele Jack & Jones la preturi de outlet.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Top Sellers"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat