Catena in Central Plaza Bacau

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bacau, Str. Erou Ciprian Pintea, Nr. 29 Bacau
Modifica date de contact

Descriere "Catena"

Dupa cum probabil stiti, farmaciile CATENA – brand romanesc- sunt prezente pe tot cuprinsul tarii. Aspectul modern al farmaciilor, ambianta placuta, gama variata de produse, preturile avantajoase, ofertele promotionale atractive, dar mai ales serviciile de calitate sunt cele mai importante criterii dupa care se conduce CATENA.

Daca ati intrat deja intr-o farmacie CATENA, ati observat cu siguranta ca relatia farmacist-client nu este nici pe departe una formala, care se reduce la eliberarea mecanica a unui produs. Misiunea noastra are si alte obiective. Farmacistii nostri ofera in permanenta sfaturi si recomandari profesioniste pentru o gama larga de produse, consiliere de frumusete si fitoterapie, elibereaza retete gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice, precum si retete electronice.

Farmaciile CATENA ofera clientilor sai o serie de reduceri speciale prin intermediul cardurilor de fidelitate: - Cardul Club Standard - Cardul pentru Pensionari - Cardul pentru Studenti Rasplatim fidelitatea clientilor nostri prin intermediul reducerilor semnificative oferite pe baza cardurilor Catena: - 22% la produsele din gamele Baylis&Harding, Naturalis, Genera, Nesti Dante si cosmetice import propriu Anglia; - 11,% pentru card standard si 12% pentru card pensionari si studenti la OTC-uri, suplimente si cosmetice (la peste 4.000 de produse) precum si la medicamentele cu pretul pana la 65 de lei; - 7% la medicamentele cu pretul intre 65 si 300 de lei; - 3% la restul produselor din farmacie – cu exceptia produselor care nu vor beneficia de discounturi (lista acestora poate fi consultata in farmacii).

Va asteptam in farmaciile CATENA pentru a va convinge ca la noi vorbele inseamna fapte!
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Catena"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat