Floare de Colt in Hello Shopping Park

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Republicii, nr. 181, Bacău, 600303, Romania Bacau
Telefon:
0737 50.47.97
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Floare de Colt"

Magazinele naturiste "Floare de Colt" reprezintă al 2-lea mare lanț de magazine naturiste din România, cea mai mare parte dintre acestea fiind situate în Centre Comerciale. În prezent ne desfășurăm activitatea în 23 puncte de lucru, urmând ca până în Ianuarie 2016 să operăm în 26 locatii.

Suntem prezenți în importante orașe ale țării : Iași, București, Sibiu, Cluj, Brașov, Târgu Mureș, Bacău, Botoșani etc., magazinele noastre acoperind zone care însumează aproximativ 6 milioane de locuitori. Am pus bazele acestei rețele în doar câțiva ani, primul magazin fiind în Iași, magazin care și acum vine în spijinul clienților dornici să adopte un stil de viață sănătos.

Având în spate o experiență de peste 7 ani în domeniul produselor naturiste și observând nevoia clienților de a se orienta către un stil de viață mai sănătos, am pus bazele unei echipe frumoase, entuziaste, pozitive, oameni care și astăzi se regăsesc în diferitele activități ale companiei noastre.

Avem concepte diferite de magazine, în funcție de locații și orașe, care reunesc atât produse și branduri tradiționale. De asemenea, avem cele mai noi și inovative produse care apar în România, încununate cu un Privite Label - Sa Nature constituit în mai multe portofolii de produse: capsule, cosmetice, produse apicole.

Conceptul nostru de magazin reunește diferite game de produse:

ceaiuri - la care unii au renunțat din motive economice
capsule și comprimate din plante
tincturi, uleiuri esențiale, uleiuri virgine
siropuri și sucuri medicinale
hrană vegetariană, adica diverse semințe, cereale, pseudocereale, leguminoase, condimente, fructe și legume deshidratate
hrană obținută din agricultura ecologică - este segmentul de afaceri cu cea mai mare creștere în România, în ultimii doi ani
cosmetice și produse de îngrijire din ingrediente 100% naturale
produse apicole
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Floare de Colt"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat