Galeriile Adal

4.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Strada Nicolae Balcescu nr. 10 Bacau
Telefon:
0234 58.02.39
Fax:
0234 58.02.29
Modifica date de contact

Descriere "Galeriile Adal"

Galeriile Adal Bacau, reprezinta un important complex comercial care s-a infiintat in anul 1999 cu capital integral romanesc si privat, in fostul spatiu al Magazinului Universal din centrul orasului. Ele reprezinta un amplu spatiu de prezentare si vanzare a diferitor produse nealimentare, organizat pe doua etaje, cuprinzand : confectii femei, barbati si copii, incaltaminte femei si barbati, cosmetice, electronice, cadouri, haine de piele si blana, mercerie si metraje, bijuterii din aur, argint si pietre semipretioase, lenjerii de pat. In cadrul complexului mai functioneaza o casa de amanet, un salon de manichiura, pedichiura si coafor, un atelier de croitorie, un birou de traduceri si o expozitie de pictura. La subsolul cladirii functioneaza un club privat. Spatiul este organizat in standuri inchiriabile firmelor solicitante, in functie de disponibilitati, la preturi negociabile, dar in speta, la cele mai mici din zona. Complexul are dotari moderne cu lifturi de persoane si marfa si toate utilitatile necesare unui comert civilizat si eficient.
Categorie: Malluri
Modifica descrierea

Pareri despre "Galeriile Adal" (3)

Evansaylin pe 24.03.2010 (13:26)

Galeriile Adal se prezinta ca un complex comercial cu articole vestimentare si nu numai pentru toate varstele si preferintele. Se remarca prin diversitate... articole sport, casual, elegante. Alaturi de acestea se gasesc si accesorii ca sa nu mai fii nevoit sa alergi dintr un magazin in altul cautand ceva care sa se potriveasca.

andra_220891 pe 30.08.2010 (12:32)

Imi place foarte mult sa imi fac cumparaturile aici deoarece gasesc haine pentru orice ocazie si preturile sunt destul de bune.De aici mi-am cumparat rochia si accesoriile pentru Balul de Absolvire si sunt foarte multumita de ele .De asemenea,toamna trecuta mi-am cumparat un paltonas foarte dragut.

Nu sunt foarte multumita de comportamentul vanzatoarelor fatade client,multe dintre ele fiind lipsite de amabilitate.

Beatrice21 pe 03.09.2010 (23:26)

Preturi bune, pentru orice buzunar. Cu multa rabdare poti gasi lucruri foarte finute si elegante.Sunt marfuri diverse, de la haine la bijuterii, curele si alte accesorii.

Unele vanzatoare care fac orice sa iti bage pe gat marfa (scuzati expresia) si "nu te slabesc" nicicum.Chiar evit unele standuri...vreau sa caut in liniste ;-))))

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Galeriile Adal"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat