Maxx Discount – Stocuri din lichidari in Central Plaza Bacau

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bacau, Str. Erou Ciprian Pintea, Nr. 29 Bacau
Modifica date de contact

Descriere "Maxx Discount – Stocuri din lichidari"

Ne-am construit afacerea pornind de la conceptia vizionara a fondatorului conform careia preocuparea permanenta pentru Produs prin analiza pietelor externe si contactul cu cei mai important jucatori asigura clientilor nostri accesul la produse de calitate la preturi foarte bune.
Impreuna cu partenerii nostri europeni, identificam stocuri care provin din falimentele retelelor de magazine din Europa, din lichidari, supraproductie sau greseli de etichetare si le introducem pe piata romaneasca.

Am construit astfel reteaua de magazine Maxx a carei dezvoltare reprezinta obiectivul nostru strategic. Succesul nostru are la baza inovatia permanenta si entuziasmul echipelor noastre. Am invatat sa ne reconfiguram afacerea in considerarea Clientului si a nevoilor sale. In prezent avem deschise 13 magazine in 10 orase mari din tara si nu ne oprim aici.


Cererea permanenta a clientilor nostri pentru produse de calitate la preturi avantajoase ne determina sa ne extindem si in alte locatii din tara. In magazinele noastre clienti pot gasi articole vestimentare (brand-uri si nonbranduri), articole de uz casnic si menaj, decoratiuni de sezon si nu numai, accesorii si multe altele.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Maxx Discount – Stocuri din lichidari"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat