Restaurant Scorillo

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bacau - E85 (iesirea spre Iasi-Suceava) Langa turnul de televiziune Bacau
Telefon:
0751 01.08.36, 0744 39.86.72
Fax:
0334 10.36.31
Web:
http://www.pensiuneascorillo.ro/...
Email:
rezervari@pensiuneascorillo.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Scorillo"

Pentru cei care doresc sa serveasca o masa gustoasa, restaurantul nostru ofera mancare gatita cu suflet si respect pentru tine, avand o capacitate de 40 locuri. Aici pe langa masa servita veti avea parte si de o atmosfera arhaica ce insumeaza ambiante unice pentru cine doreste sa se simta deosebit.

Restaurantul Scorillo din Bacau "respira" spiritul dacilor liberi de pe vremea lui Scorillo iar mobila, accesoriile de colectie, ne duc cu gandul la stilul si eleganta caselor boieresti, impletindu-se armonios si creand acea atmosfera la care si muzica in surdina contribuie din plin.

La subsolul pensiunii este amenajata o crama cu o capacitate de 30 locuri, locul perfect pentru a degusta o bautura fina intr-o atmosfera intima. De-i veti trece pragul, de vinul Scorillo nu veti uita prea curand! Vinul "Scorillo", productia anului 2003 cu un palmares impresionant, este licoarea specifica familiei care de cel putin 3 generatii se ocupa de viticultuira si vinificatie, rezistand cu demnitate din vremurile de altadata si pastrand pana azi traditia si secretele fabricatiei.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Scorillo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat