Salon Spa

4.8
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Ana Ipatescu nr. 6 Bacau
Telefon:
0744 50.80.82
Web:
http://www.salonspa.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Salon Spa"

Salonul de infrumuseţare, modelare corporală şi relaxare SalonSpa iţi pune la dispoziţie o gamă modernă şi variată de tratamente şi servicii. Având un personal specializat profesional în ţară şi străinatate. Îmbinând tehnologia şi medicina cosmetica modernă cu tratamente naturiste clasice, rezultatele oferite sunt superioare.

SalonSpa din Bacau este locul unde te poţi răsfăţa şi regăsi frumuseţea şi echilibrul, suntem atenţi la toate nevoile şi detaille pentru ca mintea şi corpul tău să zâmbească. Am ales pentru tine cele mai eficiente şi inovatoare tratamente şi programe, concepute pentru modelare corporală prin eliminarea celulitei, liposucţie, împachetări, drenaj limfatic, masaje de toate tipurile în funcţie de fiecare client. Fiecare işi va regăsi frumuseţea şi relaxarea, pornind din interior şi evidenţiindu-se în exterior. Punem accent pe calitatea superioară a produselor, iar dotările centrului nostru aduc un plus de profesionalism şi eficacitate, scopul nostru fiind de menţinere a tinereţi şi a frumuseţii. În centrul de cosmetică şi frumuseţe SalonSpa găseşti o varietate de tratamente şi produse de înalta calitate pentru eliminarea celulitei si a acumularilor de grăsime.

Specialistii nostri iţi vor face cunoscute toate programele şi îl vor folosi pe cel care ţi se potriveşte. Tratamente anticeluluitice pe bază de alge marine, ceai verde, argilă, nămol, cafeină, ciocolată sunt câteva dintre soluţiile care iţi redau elasticitatea şi supleţea pielii.
Modifica descrierea

Pareri despre "Salon Spa" (3)

kristyn pe 04.05.2010 (23:35)

Un loc facut pentru ca femeia sa se simta minunat in pielea ei.Un loc linistit ce emana numai stari placute.Foarte recent am beneficiat de serviciile acestui minunat salon spa si am ramas cu cea mai buna impresie , loc placut , muzica placuta , ambianta placuta, angajate foarte dragute , relaxare totala.
O varietate mare de tratamente si servicii din care eu am ales un peeling corporal si un masaj cu pietre calde , preturile nu sunt exagerate, sunt pe masura la ceea ce primesti.Minunat loc!!!

andreeabacau pe 25.06.2011 (21:25)

un loc minunat pentru relaxare si infrumusetere

roxalinda pe 05.09.2011 (21:22)

Intr-adevar, un salon ft bun.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Salon Spa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat