BENVENUTI in Gold Plaza

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Victoriei, nr. 73 Baia Mare
Modifica date de contact

Descriere "BENVENUTI"

Istoria Benvenuti incepe pe data de 25 Martie 2004, atunci cand primul magazin Benvenuti isi deschidea larg portile in Timisoara.

De atunci si pana acum, brand-ul Benvenuti s-a dezvoltat continuu, devenind, in prezent, un nume de referinta in domeniul retail-ului de incaltaminte si marochinarie din Romania.

Astazi, reteaua Benvenuti inseamna 42 de magazine cu acelasi nume, situate in 24 dintre cele mai importante orase ale Romaniei, precum si doua magazine Enzo Bertini, locate in Bucuresti.

Ca filozofie de piata, dezvoltarea continua a colectiilor este una dintre prioritarile Benvenuti. Dezideratul asumat este acela de a putea oferi clientilor produse italiene de o foarte buna calitate. Realizarea acestui scop presupune, pe de-o parte, initierea de noi colaborari cu furnizori care au produse pretabile pietei romanesti, cat si continuarea parteneriatelor deja existente; Benvenuti reusind, astfel, sa ofere produse de inalta calitate la o valoare adaptata veniturilor, mai mici, din Romania

Selectate in cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume (Milano si Riva del Garda) produsele Benvenuti alcatuiesc imaginea unui stil personal elaborat, creativ, innovator si exuberant.

Fie ca e vorba despre modele elegante, caracterizate prin acuratetea liniilor, despre articole casual sau smart casual, dominate de caracterul versatil si adaptabilitate, produsele Benvenuti redefinesc stiluri traditionale intr-o nota moderna, intrunind, cu fiecare noua colectie, conditii ideale: calitate datorata materialelor exceptionale si modului atent de fabricare, design inovator, original si, implicit, comoditate.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "BENVENUTI"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat