BURGER BOX in Gold Plaza

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Victoriei, nr. 73 Baia Mare
Modifica date de contact

Descriere "BURGER BOX"

Burger Box a luat ființă ca un restaurant specializat în servirea de burgeri de tip Burger Gormet, care să îmbine plăcerea gustului burgerului tradițional și creativitatea rețetelor proprii pentru satisfacția totală a clientului.

Ingredientele sunt de origine românească, naturale, fără aditivi, coloranți sau potențiatori de aromă. Carnea este piesa de rezistență a burger-ului. Aceasta este preparată de noidin carne de calitate superioară, la care adăugăm doar condimente.
Meniul Burger Box conține mai multe tipuri de burger cu carne: de vită, pui, porc și alte combinații, chiar și vită – oaie. Nu am uitat nici de deliciosul bacon prăjit!

Toate sunt preparate pe loc, iar clientul are posibilitatea să aleagă felul de prăjire a cărnii, adică în sânge, mediu sau bine-facută.

De asemenea, sosurile sunt preparate de noi, iar legumele sunt proaspete, feliate pe loc.

Pe lângă burgerii gustoși, la Burger Box găsești un sortiment foarte variat de smoothie-uri naturale și delicioase; varianta perfectă de a consuma o porție sănatoasă de legume sau fructe cel puțin o dată pe zi.

Totodată, vara aceasta Burger Box îți aduce produse inedite. Nu rata frigăruile de legume și piept de pui, totul prăjit pe grill, porumbul la grătar sau salata Coleslaw!

Te așteptăm în locațiile noastre cu un design și un concept puternic!
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "BURGER BOX"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat