CINEMA 7D in Gold Plaza

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Victoriei, nr. 73 Baia Mare
Modifica date de contact

Descriere "CINEMA 7D"

Cinema 7D este un mod de distractie pentru amatorii de suspans si adrenalina. Urmariri spectaculoase, amuzament la cote maxime, cosmaruri care par realitate si personaje înfricosatoare fac parte din universul 7D. Movie Box poate gazdui patru persoane în acelasi timp, fiind dotat cu scaune de Formula 1, confortabile si special create pentru a se putea misca în toate directiile.

Conceptul 7D înglobeaza atât tehnologia de ultima generatie, care permite redarea lumii virtuale prin imagini tridimensionale si sunet „high definition” prin sistem dolby surround, cât si efecte speciale, precum jeturi aer, de apa, baloane de sapun, fulgere, miscari ale scaunelor pe toate planurile si atingeri. Toate echipamentele au fost aduse din strainatate, pentru a oferi o experienta 7D unica si de calitate, direct în mijlocul actiunii. Clientii vor primi ochelari 3D la intrare, pentru a se bucura pe deplin de imagine cu o claritate deosebita.

Movie seven D se adreseaza tuturor categoriilor de vârsta, fiind o forma de distractie antrenanta si palpitanta. În program sunt 25 de filme, cu o durata între 5 si 10 minute. Copii pot urmari peripetiile personajelor din Cursa soriceilor,Aventuri preistorice,Planeta robotilor iar adultii pot viziona filme precum Casa groazei,Padurea bantuita,Castelul vrajit...
Categorie: Cinematografe
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "CINEMA 7D"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat