DEICHMANN in Gold Plaza

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Victoriei, nr. 73 Baia Mare
Modifica date de contact

Descriere "DEICHMANN"

Cand vorbim de moda in incaltaminte DEICHMANN este prima optiune: in magazinele modern amenajate se gaseste o oferta variata de incaltaminte pentru intreaga familie. Jucausa pentru copii, la moda pentru cei tineri, eleganta pentru doamne si domni, comoda pentru generatia mai in varsta. In plus, si o multime de accesorii cum sunt gentile si curelele. Pe langa o colectie atractiva, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajatilor si preturile mici. Reteta de succes este simpla: incaltaminte de calitate la preturi mereu avantajoase. Profesionistii modei stiu deja: ultimul racnet in moda nu-l gasesti doar la Milano sau Paris, ci si in cele aproape 3000 magazine Deichmann din lume.

Achizitionand incaltaminte din magazinele Deichmann puteti fi mereu siguri ca ati facut o afacere buna deoarece numai la Deichmann gasiti incaltaminte, atat de convenabil.

Grupul DEICHMANN, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piata europeana in domeniul retailului de incaltaminte, avand peste 28,000 angajati pe plan international. Sub numele DEICHMANN activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Croatia, Italia, Lituania, Spania, Turcia si Bulgaria. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). Din 2011 ni se alatura si Portugalia si Serbia.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "DEICHMANN"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat