Kenvelo

3.0
4 voturi / 3 pareri
Adresa:
Bulevardul Unirii nr. 12 Baia Mare
Web:
http://shop.kenvelo.ro
Modifica date de contact

Descriere "Kenvelo"

Kenvelo oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii atât pentru femei şi bărbaţi, cât şi pentru copii. Colecţiile Kenvelo se adresează tuturor celor care se îmbracă bine, cu stil, celor care ţin cont de ultimele tendinţe ale modei şi de calitate, toate la preţuri rezonabile. Şi, pentru că astfel de oameni trăiesc peste tot în lume, Kenvelo lărgeşte permanent reţeaua magazinelor sale, pentru ca brandul Kenvelo să fie uşor accesibil oricui.

In aceasta iarna Kenvelo vine cu o schimbare majora de imagine.Kenvelo a lansat 3 noi linii vestimentare:Sia Mia,Suxess si Elements,adresate persoanelor active si potrivite fiecarei ocazii.

Colectia Sia Mia se situeaza la limita dintre moda urbana si cea de club.Cuprinde tinute placut accesorizate ,potrivite pentru o sera in oras.

Suxess se adreseaza persoanelor active.Cuprinde tinute de zii cu tenta sport.

Elements prezinta tinute pentru persoanele ce prefera o imagine mai traditionala.Cuprinde tinute simple dar elegante.
Modifica descrierea

Pareri despre "Kenvelo" (3)

ccrissy pe 24.03.2010 (23:51)

Aici deseori am facut shopping. Gasesc lucruri ce nu le gasesc in Kenvelo din Satu Mare, orasul meu de domiciliu. In Baia Mare mi-am gasit camasute frumoase, tricouri, accesorii. Intotdeuna am observa ca difera de la magazin la magazin oferta de haine. Spre exemplu, in vaiata asta am avut ocazia sa merg in marile orase si am fost s-in magazinele Kenvelo de acolo. Ei, ce gaseam intr-un magazin, celalalt nu avea, ceea ce nu e rau caci oricum ajungeam in toate magazinele. Mi-ar placea sa fac shopping cu ajutorul acestui voucher ;)

yxy pe 01.04.2010 (19:53)

Imi plac foarte mult hainele sunt frumoase

Alin pe 20.06.2010 (12:47)

Parerea mea e foarte buna...mi am cumparat multe articole de imbracaminte de la voi, si sunt in stare impecabila, in timp ce din Londra din shopuri scumpe , mi am cumparat blugi tricouri si etc si nu mai e bun nimic , adica nu mai am nimic de acolo doar o singura bluza care si pe aia am duso la o croitoreasa sa mio strampteze pt ca sa largit dupa 2 , 3 spalari !!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kenvelo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat