Verdeco in Centrul Comercial Universal Maramures

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Unirii, nr. 8-10, 430272, Baia Mare, jud. Maramures Baia Mare
Telefon:
0362 41.99.58, 0746 25.77.34
Web:
http://verdeco.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Verdeco"

Luni-Vineri 9-20, Sâmbătă 9-18 Modifica programul

Descriere "Verdeco"

Activăm in domeniul comerțului cu materiale pentru finisaje interioare din anul 2005. Începand cu 2009 ne-am specializat pe segmentul decorațiunilor pentru perete și al decorațiunilor parasolare, segment pe care considerăm că suntem cel mai complet magazin din Baia Mare. În momentul de fața la noi găsiți o gamă vastă de tapete, fototapete, autocolante decorative și tehnică parasolară, produse la cele mai înalte standarde calitative de către cei mai importanți producători europeni.

Tapete - produse în Germania de AS Creation si desenate de mari design-eri sau case de design precum Lars Contzen, Hadi Teherani, Jette Joop, Porsche Design Studio, Esprit sau Versace.

Fototapete și autocolante decorative - produse în Germania de Komar sau AS Creation realizate dupa fotografii surprinse de profesioniștii National Geographic sau cu teme care variază de la indrăgitele personaje Disney până la teme urbane sau imitații de materiale precum metalul, piatra sau lemnul.

Tehnică parasolară - jaluzele verticale, jaluzele orizontale și rolete textile produse în România.

Magazinul nostru este situat în Complexul Comercial Maramureșul, corpul A principal, la etajul 3 sau ne găsiți pe internet la adresa www.verdeco.ro
Categorie: Design interior
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Verdeco"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat