Agentia de Turism Executive Travel

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nicolae Titulescu, Nr.41 Bistrita
Telefon:
0263 20.66.02, 0363 10.10.03
Fax:
0263 20.66.03
Web:
http://www.xtravel.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Executive Travel"

Agentia de turism Executive Travel a fost infiintata in anul 2002, ajungand repede in topul celor mai bune firme de profil din zona. Activitatea agentiei este structurata pe 3 departamente: leisure - vacante, corporate - executive si incoming.

Departamentul leisure - vacante pune la dispozitia clientilor nostri o varietate de oferte, atat in tara cat si in strainatate. Acest departament ofera bilete de odihna si tratament, sejururi in centre de wellness, vacante in tara sau in zone exotice, totul pentru relaxarea dumneavoastra.

Pe langa relaxare, va oferim si distractie, prin organizarea de excursii la diverse evenimente culturale sau sportive, ultimele excursii de acest gen fiind la concertele Depeche Mode si Robbie Williams din Budapesta.

Departamentul corporate - executive asigura partenerilor nostri servicii integrate pentru calatoriile de afaceri (bilete de avion, rezervari la hoteluri in tara si strainatate), precum si organizare de conferinte, simpozioane si alte evenimente. Organizarea timpului dumneavoastra este deosebit de importanta de aceea va venim in intampinarea cerintelor prin adaptarea permanenta a serviciilor noastre. In acest sens am definitivat modulul de rezervare si plata online a serviciilor.

Printre clientii nostri din segmentul bussiness putem sa enumeram companii importante ca Allianz Tiriac Asigurari, Leoni Wiring Systems Ro, Makita Romania, Miro, Andreas Stihl Motounelte, Arpatex sau Lafarge Betoane si Agregate.

Departamentul de incoming se ocupa de organizarea sejururilor pentru clientii straini care viziteaza Romania, zonele predilecte de unde vin acestia fiind Italia si Austria, unde agentia noastra are parteneri puternici.

Profesionalismul echipei noastre, asigurat de experienta si de inalta calificare, garanteaza calitatea serviciilor oferite.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Executive Travel"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat