Meli Melo - Centrul Comercial Carrefour

4.6
4 voturi / 3 pareri

Descriere "Meli Melo - Centrul Comercial Carrefour"

Shoppingul reprezinta cea mai buna solutie pentru a ne deconecta dupa o zi incarcata la birou sau pentru a scapa de atmosfera mohorata de afara. Ce alta terapie sa fie mai potrivita oare pentru noi, decat una care ne permite sa cumparam o multime de bijuterii si accesorii colorate si pline de viata? In magazinul online Meli Melo – Paris gasim toate produsele de care avem nevoie pentru a ne relaxa... chiar si pentru cinci minute in pauza de masa.
Modifica descrierea

Pareri despre "Meli Melo - Centrul Comercial Carrefour" (3)

alisoniaaa pe 11.01.2010 (14:26)

De fiecare data cand ajung in carrefour trec si pe la Meli melo, pentru ca au produse bune si interesante, mai ales bijuteriile placate cu aur....exceptionale.Personalul este foarte amabil !

karlapisi pe 20.01.2010 (18:33)

Este un magazin plin de surprize intotdeauna gasesc acolo cele mai suprinzatoare bijuterii, dar nici gentile nu sunt mai prejos, ca sa nu mai vorbi de manusi si alte accesorii care intotdeauna suprind. Un magazin special dupa parerea mea si un prieten de nadejde al femeilor, dar si al barbatilor in cautarea unui cadou perfect.

loreda_17 pe 26.03.2010 (17:48)

Sunt foarte incantata de toate produsele oferite de Centrul Comercial Carrefour.In special vizitez magazinul Meli Melo deoarece contine lucruri foarte deosebite si ieftine indiferent de sex.Pentru o femeie este locul ideal pentru indeplinirea tuturo nevoilor ,dar si pentru un barbat in cautarea unui cadou.
Dupa terminarea orelor,merg impreuna cu prietenele mele,o data pe saptamana sa vizitam acest magazin deoarece suntem foarte nerabdatoare de a vedea ceea ce ne poate surpinde de pe o saptamana pe alta.Atat accesoriile,bijuteriile cat si gentiile sunt de neuitat..incat nu te poti doar uita..fara a cumpara ceva.
In concluzie cosider ca este un magazin pe placul tuturor..ce merita vizita

Comenteaza
ank90ank pe 29.03.2010 (12:02)

Imi place foarte mult la Meli Melo , au fosrte multe sedii prin toata tara si gasesti tot felul de accesorii al ei.In Ploiesti la Carrefour am fost de foarte multe ori cu parintii mei si mereu cand am tercut pe acolo am dat o fuga si al Meli Melo.Mai mereu mi-am cumparat cete ceva! Sunt fan Meli Melo !!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Meli Melo - Centrul Comercial Carrefour"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat