Penny Market

0.0
0 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Autogarii, nr. 6 Bocsa
Telefon:
0372 78.06.32
Web:
http://www.pennyromania.ro
Modifica date de contact

Descriere "Penny Market"

Tot timpul, pe lângă sortimentul de bază se vor găsi şi oferte promoţionale, in cantitati limitate, venite in completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile cate doua saptamani, in concordanta cu pliantele din perioada respectiva, distribuit gratuit in casele clientilor.

Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă. În anumite cazuri se va apela şi la furnizori străini, pentru cateva categorii de articole ce nu se produc in Romania si al caror raport calitate – pret se potriveste cu cerintele clientilor romani.
Categorie: Supermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Penny Market" (4)

vali popovici pe 21.11.2010 (20:41)

in general, merge

am cumparat o masina de paine clatronic bba 3364 si din cutie lipseste manualul de instructiuni in limba romana. la magazin mi s-a spus ca ,,cutiile sunt sigilate si nu pot fi deschise decat acasa de cumparator". cum va explicati faptul ca lipseste acest manual de care am neaparata nevoie? cum pot primi unul?

sorinel pe 01.04.2011 (11:44)

manualul nu era in cutie ci lipit de exteriorul cutiei in punga de plastic..Pacat ,este foarte util.

vali popovici pe 01.04.2011 (18:21)

inseamna ca tocmai din aceasta cauza a disparut. de, asa ,,e unii" . si totusi, cum as putea sa fac rost de un altul? cum ma puteti ajuta fiindca desi area atatea posibilitati, eu fac doar .........paine. tare as ramane indatorat daca m-ati putea ajuta.

Comenteaza
mares mirel pe 06.08.2011 (23:06)

am foarte bucuros cand am primit cadou acest aparat CLATRONIC bba3364

dar am constatat ca nu-l pot folosi deoarece nu am manualul de utilizare. oare de ce se se intampla asa ceva numai la noi in romania ? cui foloseste sa creeze aceste probleme ? mai ales ca producatorul pune la dispozitie aceste manuale de utilizare pentru fiecare produs in parte . m-am interesat la mai multi distribuitori mari din europa si mi-au raspuns ca la ei nu exista probleme de genul acesta. consider ca la mijloc sunt alte interese meschine si de prosta factura.

IONICA pe 31.03.2012 (12:24)

Clatronic BBA 3364 este o facatura chinezeasca ieftina. Dupa 6 luni a aparut joc la axul din cuva care invarte paleta si nu am avut cum sa o mai folosesc. Nu va recomand sa o cumparati.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Penny Market"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat