Credius in Botosani Shopping Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Mihai Eminescu, nr. 2, Botosani, 710014, Romania Botosani
Web:
http://www.credius.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Credius"

Credius este o instituție financiară nebancară tânără care oferă soluții de creditare optime, dedicate persoanelor fizice.

Flexibili și transparenți, dorim să cunoaștem nevoile financiare ale clienților noștri, să le propunem servicii și produse de o înaltă calitate, axându-ne pe inovare constantă pentru o colaborare eficientă pe termen lung.

În activitatea zilnică Credius este ghidat de un set de valori, precum RESPONSABILITATEA, deoarece siguranța financiară a clientului este o prioritate pentru noi, TRANSPARENȚA, fiindcă nu căutăm modalități de camuflare a costurilor și suntem întru totul deschiși față de clienți, FLEXIBILITATEA prin eficientizarea timpului acordat de client și reducerea costurilor indirecte legate de acesta.

În relația cu clienții dorim aprecierea acestora pentru că le oferim soluții financiare simple și adaptate propriilor nevoi. Vom fi recunoscuți pentru calitatea serviciilor și promptitudinea cu care venim în sprijinul clienților noștri. În relația cu partenerii construim o colaborare pe termen lung, într-un mod transparent, bazată pe respect și profesionalism. Acestea sunt valorile pe care le avem în comun. Ele descriu modul în care, prin activitatea sa, fiecare angajat contribuie la îndeplinirea misiunii noastre.
Categorie: Banci
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Credius"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat