Dispensarul Policlinic Lux-Ro

4.0
1 vot / 6 pareri
Adresa:
Calea Nationala nr. 218, corp B, et 1 Botosani
Telefon:
0729 93.11.16
Fax:
53.54.53
Web:
http://www.lux-ro.ro
Modifica date de contact

Descriere "Dispensarul Policlinic Lux-Ro"

Infiintat in 1997, Dispensarul Policlinic Lux-Ro a reusit in timpul celor 10 ani de existenta sa se impuna in activitatea medicala botosaneana prin servicii de calitate oferite pacientilor sai, prin consultatiile medicilor specialisti si prin aparatura ultramoderna folosita.

Lux-Ro se afla in topul preferintelor pacientilor botosaneni datorita standardelor occidentale la care se ridica, nu doar in cea ce priveste calitatea serviciilor medicale, ci si respectul pentru confortul pacientului.

Dispensarul Lux-Ro ofera pacinetilor sai posibilitatea realizarii programarilor din timp, a asteptarii consultatiei intr-o ambianta placuta, intr-un spatiu decorat modern, beneficiind de deplina atentie a unui personal amabil.

Calitatea actului medical realizat in cadrul Lux-Ro este garantata de folosirea aparatelor de inalta performanta, de ultima generatie, si de competenta doctorilor specialisti din orasul Botosani sau din centrele medicale universitare.
Toate aceste aspecte au facut ca Dispensarul Policlinic Lux-Ro sa devina unul dintre centrele de diagnostic cele mai apreciate din orasul Botosani, datorita eforturilor permanente de a fi la inaltimea standardelor ocidentale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Dispensarul Policlinic Lux-Ro" (6)

palademaria pe 31.05.2010 (20:09)

Un centru de recoltare analize si cabinete medicale cu medici profesionisti. Servire prompta, se respecta strict programarile, sunt foarte multumita de serviciile oferite.

ana pe 11.02.2013 (16:56)

eu va contrazic. programarile nu se respecta la LUX-RO, isi bat joc de pacienti, fac legea cum vor ei. SA VA FIE RUSINE LUX-RO!!!!!!!!!!!!!!!!! nu recomand nimanui acest laborator

Comenteaza
Popescu Ioan pe 28.09.2010 (21:33)

-nimic

Atentie cabinetul de psihologie nu este autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania, nu sunt valabile avizele psihologice. Dati bani in vant asa am patit eu!

mona75 pe 24.01.2011 (15:16)

Este unul din dispensarele care fac analizele foarte bune,iar cei care lucreaza acolo sunt atenti.Totul este foarte curat,iar locul iti inspira incredere.Preturile sunt acceptabile.

ana pe 11.02.2013 (16:58)

in policlinica miroase foarte urat iar medicii isi bat joc de pacienti.. mai ales doamna doctor Radu, care nu poate fi numita DOAMNA

Comenteaza
Liliana130 pe 26.01.2011 (10:43)

In momentul da fata este cel mai bun din oras.
.Dispensarul -Policlinic Lux-Ro ofera servicii de sanatate integrate - consultatii, investigatii, diagnostic, tratament pentru multe specialitati
Personal amabil, aparatura buna si preturi rezonabile

Pentru unele investigatii trebuie sa vina specialisti de la Iasi si atunci programarea dureaza doua trei saptamani sau chiar mai mult.

hipocrate pe 20.03.2011 (15:26)

Spatiile mici si...putina igiena...mai ales la laborator..personalul care efectueaza analizele lasa f. mult de dorit,superficialitate ,lipsa de profesionalism...UN CUNOSCATOR!

ADINA pe 24.11.2011 (08:29)

a fost singurul laborator unde i-a depistat fetei mele parazitii intestinali.la celelalte nu mi-au iesit nimic.eu una sunt foarte multumita.

este f aglomerat!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Dispensarul Policlinic Lux-Ro"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat