Pizzeria Magic Land

4.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Cuza Voda nr. 18, în spatele Casei Sindicatelor Botosani
Web:
http://www.pizzabotosani.com/
Modifica date de contact

Descriere "Pizzeria Magic Land"

Una dintre cele mai populare pizzerii din Botosani este Pizzeria Magic Land situata în strada Cuza Voda nr. 18 (în spatele Casei Sindicatelor), cum mergi spre liceul A. T. Laurian, la câteva zeci de metri de Casa Sindicatelor, pe partea dreaptă.

Preţurile la Pizzeria Magic Land sunt foarte accesibile ceea ce o şi face foarte populară în rândul tinerilor care vor să mănânce ceva consistent, delicios şi la preţ cât mai mic.
Pizza este preparată în 3 mărimi (regular, large si extra-large) iar preţurile variază de la 9 RON până la 15 RON în funcţie de ingrediente.
Din specificaţiile existente pe site-ul oficial spicuim câteva aspecte de interes pentru clienţi:

Pizzeria Magic Land este dotată cu salon pentru fumători şi nefumători, aer condiţionat, acces internet wireless gratuit, televizoare LCD.
Pizzeria Magic Land foloseşte pentru prepararea pizzei cele mai proaspete ingrediente, alese cu grijă. Pizza este coaptă bine, conferindu-i un plus de savoare.
Categorie: Pizza
Modifica descrierea

Pareri despre "Pizzeria Magic Land" (2)

raicuraluca pe 08.08.2010 (15:40)

In primul rand cred ca Pizzeria Magic Land e singurul loc din oras care face pizza pe vatra (care trebuie sa recunosc e preferata mea) , iar ambientul te ajuta sa savurezi cu placere felia de pizza (poti alege din zecile de sortimente).
De asemenea un alt avantaj al ei ar fi ca, atunci cand poate nu ai timp/chef/buna dispozitie de iesit la o pizza te poti delecta si acasa ( fara sa imparti cu nimeni ) cu o pizza delicioasa , deoarece acestia se ocupa si de comenzi la domiciliu. Ca tot veni vorba, cred ca pun mana pe telefon sa comand una , ca prea delicios suna descrierea mea.

Singurul defect care imi vine acum in minte este spatiul destul de redus care ti-l poate pune la dispozitie Pizzeria Magic Land. Unii pot spune ca e loc indeajuns pentru cateva zeci de persoane, dar eu imi mentin ideea cum ca spatiul ar trebui extins atat pentru bunastarea clientilor cat si pentru afacerea in sine.

exima pe 30.08.2011 (23:09)

Este cea mai buna pizza din oras, merg foarte des cu prietenii la magic land sau comand pizza acasa.

Spatiul este foarte mic.Stai cam ingramadit la masa, mai ales daca inviti mai multi prieteni in oras.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Pizzeria Magic Land"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat