Restaurantul Text Club

4.5
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
B'dul Primaverii Nr 33 Botosani
Telefon:
0231 58.42.06, 0231 58.00.22
Fax:
0231 58.42.06, 0231 58.00.22
Modifica date de contact

Descriere "Restaurantul Text Club"

Ca o completare la Hotelul Tex, restaurantul compus din Salonul Modern, Salonul Clasic si Terasa Rustica isi asteapta oaspetii cu aceeasi caldura cu care gazdele v-au obisnuit. Respectul si preocuparea permanenta a amfitrionilor pentru confortul dumneavoastra se regaseste in atmosfera speciala care va intampina ,ca un condiment adaugat intr-o mancare savuroasa. Decorul este conceput si gandit pentru a crea o ambianta care va conferi reusita unui business launch , armonia unei mese intime sau bucuria unei mese cu prietenii. Mancarea fina asezonata cu personalul educat fac din Restaurantul TEX CLUB un loc deosebit in care va puteti petrece clipe placute alaturi de oamenii dragi..
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurantul Text Club" (2)

gogs pe 17.04.2010 (19:08)

Este o locatie foarte buna, cu un meniu diversificat si cu o servire irerosabila.Poti petrece o seara linistita cu familia intr-un cadru relaxant si placut. Deasemenea poti sa te distrezi alaturi de prieteni , muzica fiind de buna calitate.

Topala Alexandru pe 02.08.2010 (06:53)

Ultima data cand am mancat o pizza la restaurantul Tex a fost acum o saptamana. Am ales Pizza Tex Club ( pizza casei ). Ambientul a fost excelent, mai ales ca am stat afara, intr-un mic separeu acoperit. Perfect pentru a te adaposti intr-o zis torida de vara, unde sa bei un suc rece si sa te distrezi cu cei mai dragi prieteni !

Trebuie sa corectati pe site. E TEX Club, nu TEXT Club.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurantul Text Club"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat