Deichmann in Braila Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Brăila, DN 21, Str. Principală nr. 4, Sat Vărsătura, Com. Chişcani | La intrarea din Brăila, dinspre Slobozia Braila
Telefon:
0239 65.20.70
Modifica date de contact

Program "Deichmann"

L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Deichmann"

Deichmann este lider de piață în Europa în domeniul comercializării cu amănuntul a încălțămintei. Astăzi, ca și odinioară, compania oferă clienților săi încălțăminte modernă și de bună calitate, răspunzând celor mai actuale tendințe în modă, la prețuri accesibile, pentru toate grupele de vârstă.

Deichmann este reprezentat în 24 de ţări europene, precum și în SUA. Compania a vândut în anul 2014 , în întreaga lume, aproximativ 172 de milioane de perechi de încălţăminte în cele 3.600 de filiale ale sale. Totul a început în anul 1913 , când Heinrich Deichmann a înfiinţat un mic atelier de cizmărie. Aproximativ 60 de ani mai târziu, compania a făcut primul pas de extindere în străinătate, atunci când a preluat lanţul de magazine de încălţăminte eleveţian Dosenbach. În anul 1992 a fost deschisă prima filială Deichmann din Austria, iar de acolo, expansiunea a continuat și spre alte ţări europene. În prezent, Grupul Deichmann are circa 36.150 de angajaţi.

Branduri: 5th Avenue, adidas, Agaxy, AM, Ariane, Baeren Schuhe, Bjorndal, Blue Fin, Bobbi Shoes, Borelli, Buffalo London, Disney, Casa Mia, Cat Walk, Century, Claudio Conti, Cortina, Cupcake Couture, Deichman, Easy Street, Edel Stark, Elefanten, Falcon, Fila, Free&Fun, Gallus, Graceland, Hello Kitty, Highland Creek, Kappa, Medicus, Memphis One, Monster High, My Little Pony, Nike, Puma, Sahara, Nickelodeon, Venice, Victory, Vty
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Deichmann"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat