Lem’s in Braila Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Brăila, DN 21, Str. Principală nr. 4, Sat Vărsătura, Com. Chişcani | La intrarea din Brăila, dinspre Slobozia Braila
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Lem’s"

L-V 09:00-21:00
S-D 09:00-21:00 Modifica programul

Descriere "Lem’s"

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient, similar sistemului tip franciză, LEM’S a devenit cea mai extinsă reţea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară. Creat pe principiul “Expoziţia de mobilă din orașul tău”, magazinul LEM’S transmite o stare de spirit: Buna dispoziţie de acasă.

Lem’s este denumirea dată magazinelor din rețeaua de vânzare a produselor fabricii LEMET. Amenajate în standardele firmei și cu un personal calificat, magazinele Lem’s reprezintă garanția că veți găsi de fiecare dată aceeași politică de calitate și aceleași prețuri.

Puteți vedea întreaga noastră gamă de mobilier în magazinul Lem’s din Brăila Mall, unde personalul instruit vă va ajuta la alegerea mobilei care vi se potrivește. Toate modelele pot fi vizualizate și în galeria virtuală de pe www.lemet.ro alături de detaliile tehnice și prețurile unice din rețeaua Lem’s. În magazinul Lem’s veți găsi servicii complete de transport și montaj, servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Va rugăm sa contactați magazinul Lem’s pentru un calcul exact al acestor servicii.
Categorie: Mobila
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Lem’s"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat