Musette in Braila Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Brăila, DN 21, Str. Principală nr. 4, Sat Vărsătura, Com. Chişcani | La intrarea din Brăila, dinspre Slobozia Braila
Modifica date de contact

Program "Musette"

L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Musette"

Înființată în 1992, în București, Musette este expresia modei și artei contemporane realizate la un nivel de calitate foarte înalt.

Musette descoperă permanent femeia cosmopolită și își reinventează cu fiecare colecție propriul ADN.

Recunoscut pentru calitatea şi design-ul de lux al pantofilor şi genţilor sale, Musette este brand-ul care, încă din 1991, ilustrează echilibrul perfect între tradiţie, cercetare, măiestrie artizanală şi fler pentru inovaţie. Toate produsele sunt realizate în întregime în Europa. Musette spune o poveste cu fiecare creaţie, o poveste care inspiră femeile şi le face să se simtă frumoase. O poveste care începe cu o viziune şi se continuă cu 100 de paşi. De cel puţin 100 de paşi are nevoie o geantă sau o pereche de pantofi pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate şi a deveni un obiect al adoraţiei.

Preţuite de celebrităţi şi ovaţionate de editorii de modă de la cele mai prestigioase titluri internaţionale, creaţiile Musette călătoresc prin lume şi cuceresc notorietate pe tot mai multe meridiane. Prezente în peste 25 de magazine deschise deja worldwide, pantofii şi genţile Musette surprind aspecte unice ale feminităţii în România, fascinează şi încântă la Paris, New York sau la Viena şi inspiră iubitoarele de stil din Israel, Liban, Mongolia, Bulgaria sau Luxemburg.

Atenţia supremă acordată fiecărui detaliu, calapoadele şi finisajele superbe realizate de mâinile celor mai buni artizani, fineţea şi preţiozitatea materialelor, împreună cu design-ul exclusivist şi dorinţa de a crea şi a oferi o experienţă distinctă fac din creaţiile Musette adevărate embleme ale luxului contemporan.

Trăiește, iubește, visează! Set up-ul perfect pentru colecții nemuritoare!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Musette"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat