Salon New Vision Braila

4.0
3 voturi / 9 pareri
Adresa:
Calea Galati/Langa Maternitate/Bl.3/parter Braila
Telefon:
0239 62.73.09
Fax:
0239 61.25.50
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Salon New Vision Braila"

Se spune că frumuseţea vine din interior şi noi suntem convinşi de aceasta, dar mai ştim, din experienţa noastră, că ...această frumuseţe interioară este stimulată şi din exterior ...NEW VISION vă propune împrospătare estetică, aparent doar exterioară!!
COAFURA TUNSORI COSMETICA MASAJ MANECHIURA
UNGHII TEHNICE
PEDICHIURA
SOLAR
Modifica descrierea

Pareri despre "Salon New Vision Braila" (9)

danuska76 pe 28.02.2010 (23:49)

Am fost la salonul New Vision de mai multe ori. Sunt multumita de serviciile de aici, personalul este agreabil, atmosfera foarte placuta si vreau sa zic ca a reusit sa se faca destul de cunoscut si sa ajunga in top. Este unul dintre saloanele moderne din Braila si chiar as dori de martisor sa trec pe aici sa ma fac frumoasa!

ana pe 30.03.2010 (13:00)

Am fost si eu de foarte multe ori acolo!Ba chiar si cand m-am pregatit pentru ziua nuntii mele: m-au coafat, m-au machiat, mi-au facut manichiura, eram asa de stresata ca ploua afara ca mi-au dat si niste pastilute naturale sa ma linistesc. Foarte bine m-am simtit..si o sa revin ori de cate ori pot, cu toate ca nu mai locuiesc in jud. Braila.

nicoletamj pe 08.04.2010 (22:05)

Am fost si eu la "Salon New Vision" dar nu ma mai duc. S-a ocupat de mine o persoana nervoasa care trebuia sa iasa din tura si care nu cred ca stia ce meserie face. Atunci cand iti alegi aceasta meserie trebuie sa ia multa rabdare si multa pricepere in a intelege ce vrea un client. Am gasit o alta locatei si sunt foarte multumita. Recomand mai multa atentie in tratarea clientilor.

veverita pe 10.02.2014 (17:17)

Adevarat,nu au respect pt clienti...ci doar pt taximetristii si valutistii din parcarea din fatza ! Fosta angajata,EDUCATA acolo...GEORGIANA TUDOR,racola amanti mereu,desi era maritata,profita de salon...si acorda ,,clientilor" respect,la hotel,in timpul orelor de program ! Asa face si in SCOTIA,a devenit PROSTITUATA romanilor,pe care-i ,,agata" in salonul unde lucreaza,netinand cont de nimic ! Au un vocabular oripilant de vulgar,doar sexul le intereseaza si banii,nu cerintele clientelor ! TARFA aia GEORGIANA,a dus si-n strainatate obiceiurile salonului vostru...o obsedata sexual,jecmanitoare de bani ! Rusineeeeeeee !

Comenteaza
danuska76 pe 14.12.2010 (19:08)

Am mai fost la salonul New Vision. Sunt multumita de serviciile de aici, personalul este agreabil, atmosfera foarte placuta. Ramane unul dintre saloanele moderne din Braila si chiar as dori de revelion sa trec pe aici sa ma fac frumoasa si sa-mi schimb look-ul!

Cristina pe 20.06.2011 (12:52)

Acest salon are cel mai prost personal...nu ma mai duc in viata mea...am plecat plangand de la acest salon....si foarte dezamagita si ma costat si o gramada de bani, nu recomand.....

nellyrussen pe 30.06.2011 (13:57)

Eu sunt de parere ca personalul acestui salon este foarte bine pregatit, sunt mereu atente cu tine si serviciile sunt ireprosabile. Il recomand cu incredere.

luioana pe 30.06.2011 (16:46)

New Vision este aproape de domiciliul meu si fetele de aici sunt dragute, te poti consulta si cere o parere fara retinere ca vei primi un sfat bun cu siguranta

nellyrussen pe 31.07.2011 (16:01)

Anul acesta am fost pentru prima data la solar, am facut cateva sedinte la salonul New Vision si chiar se vad rezultate dupa prima sedinta.

victoria pe 11.10.2011 (22:42)

Sincer in afara faptului ca manichiurista avea o problema cu copilul toate celelalte se purtau de parca clientele ii imbonlavise copilul,mahala da dar salon in nici un caz.imi pare rau dar mi-a lasat un gust amar nu mai calc acolo

ANDREI DUMITRU pe 21.08.2014 (23:38)

Ce e acolo la SALONUL vostru ? Mai nou,vorbesc toti vecinii din VIZIRU,ca si STELUTA MICU,frizerita voastra,o arde la hoteluri la LAC cu barbati,unul dupa altul..ca ia pastile mereu afrodisiatice,ca povesteste cu lux de amanunte la toti,cum ,,i-au tras-o barbatii"...trage efectiv de barbati NERUSINATA...are copii mari... a preluat STAFETA de la GEORGIANA ! E si ea,ca si ailalta,RENUMITA la hotelurile de la LAC ! CINSTE SALONULUI VOSTRU !

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Salon New Vision Braila"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat