Agentia de Turism Best Accomodation

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Lunga nr. 70 Brasov
Telefon:
0770 99.52.80, 0728 95.95.34
Web:
http://www.best-accommodation.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Best Accomodation"

Best Accommodation este prima agentie de turism din Brasov, specializata in cazarea si logistica rezervarilor.

Agentia noastra ofera camere spre inchiriere in "regim hotelier" (pe termen scurt) atat in pensiuni, hoteluri, cat si in apartamente, vile si rezidente exclusive.

Eforturile agentiei Best Accommodation sunt concentrate intr-o directie concreta: de a facilita si a garanta o buna desfasurare mai intai a rezervarii, si apoi a sejurului in sine.

Cheia profesionalismului nostru este de a gasi o solutie viabila pentru exigenta fiecarui client in parte.

Prin introducerea recenta a serviciilor de transport si de rent-a-car, am incercat sa satifacem o alta doleanta a clientilor nostri. Am considerat ca posibilitatea de miscare si cazarea sunt doua dintre exigentele esentiale ale oricarei categorii de clienti: vizitatori, turisti sau oameni de afaceri care doresc sa isi organizeze un sejur in Romania.

In acest sens, vizitand site-ul nostru www.best-accommodation.ro, veti gasi un formular si veti avea posibilitatea sa efectuati o rezervare atat pentru cazare cat si pentru a inchiria o masina – totul intr-o singura operatiune.

Dorim sa informam vizitatorii site-ului best-accommodation.ro ca doar o parte din locatiile prezentate vor putea fi inchiriate pe termen scurt in asa zis "regim hotelier" si anume cele ce posed autorizatii si clasificarea emise de organele competente. Modalitatea pentru restul locatiilor va fi cea de inchiriere clasica pe termen mediu sau lung (incepand cu minim 15 zile).

Inainte de a va dori calatorie placuta pe site-ul nostru, vrem sa va atragem atentia asupra unui aspect important al politicii noastre de preturi: la nici unul dintre serviciile prestate, nu se adauga comisionul agentiei noastre.

Best Accommodation se straduieste permanent sa creeze pachete si oferte speciale in folosul si in avantajul clientilor nostri.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Best Accomodation"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat